News

Bezoekster belandt in het ziekenhuis door dit spookhuis

Het is oktober, dat betekent de maand van Halloween. Wij pakken misschien niet zo groot uit zoals de Amerikanen, toch moeten wij dit jaar ook aan dit griezelige feest geloven. In verschillende steden zijn al spookhuizen gespot vol bloedspetters, skeletten en andere griezelige monsters. Eén spookhuis bleek zelfs zo eng dat er een meisje naar het ziekenhuis moest.

Spookhuis Utrecht

Ben jij gek op horror en sta jij altijd als eerste in de rij voor een spookhuis? Dan moet jij oppassen. Afgelopen week opende in Utrecht het nieuwe spookhuis ‘Halloween Nightmare’, maar de opening verliep niet helemaal zoals verwacht… Vijf bezoekers kwamen hyperventilerend naar buiten en één vrouw moest zelfs naar het ziekenhuis worden overgebracht. De bezoekster vond het zo eng dat de EHBO besloot de ambulance te bellen. Ze is meegenomen naar het ziekenhuis, waar gelukkig alles in orde bleek te zijn volgens de manager van het spookhuis.

Durf jij nog?

Het spookhuis zegt zelf dat ze voldoende veiligheidsmaatregelen te hebben getroffen en er wordt gebruik gemaakt van bewakingscamera’s voor de veiligheid van de bezoekers. Durf jij dit spookhuis nog te bezoeken of sla jij deze over?

Beeld: iStock | Bron: Telegraaf.nl

Must reads 👀