News

Dit is de kerstcollectie van MAC en wij willen alles hebben

We know, het is nog maar net oktober… Maar dat is voor ons geen excuus om alvast weg te zwijmelen bij de prachtige limited(!) kerstcollecties van beautymerken. Vandaag doken de eerste beelden van de MAC Snowball collectie op en *spoiler alert* de collectie is echt práchtig. Gaat jouw beautyhart al sneller kloppen? Lees dan snel verder en bekijk de nieuwe collectie hier.

MAC kerstscollectie

De eerste beelden werden vandaag gespot op Instagram. Hier en daar plaatsen beautybloggers de eerste beelden en daar werden wij heel vrolijk van. Houd jij van metallic, glans en heel veel glitters? Dan zit jij dit jaar helemaal goed met de Snowball collectie van MAC. Niet alleen de verpakkingen bevatten meer glitters dan ooit, ook de inhoud ziet er glamorous uit.

View post on Twitter

 

Snowball 2017: Glitter and glamour

Op de afbeeldingen zie je dat de collectie onder andere bestaat uit heel veel oogschaduwkleuren, wimpers, verschillende kwastensets en hebben jullie al deze lipsticks al gezien. Woohoo! Wanneer de collectie precies in de winkels ligt is nog niet bekend, maar dit gaat niet meer lang duren. Wij houden je uiteraard op de hoogte en gaan alvast een verlanglijstje maken…

Bron: TrendMood

Must reads 👀