De stijl van... Stephanie

Fashion door Redactie

In de nieuwe rubriek "De stijl van..." interview ik meiden met een eigen, aparte en inspirerende stijl. Je leest over hun shoptips, eigen smaak én je kunt meteen zien hoe zij zich kleden. Watch, learn & dress!

Het zesde stijlinterview is met Stephanie, een Belgisch meisje dat op dit moment dol is op pofmouwtjes. En ze heeft een lekker uitgebreide schoenencollectie... om bij weg te zwijmelen!

Vertel eens wat je over jezelf. Hoe oud ben je, wat zijn je hobby’s…
Ik ben Stephanie en word dit jaar 20! Mijn hobby’s zijn mode, winkelen en uitgaan met mijn vrienden. Van beroep ben ik verkoopster bij een kledingwinkel, maar heb ondertussen ook mijn diploma van kleur & styling behaald!

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Ik draag vrouwelijke kleding met leuke details! Daarmee bedoel ik: basic dingen met een trendy ‘touch’ zoals pofmouwen bij shirtjes en truien, etc… Ik hou wel van wat retro en glamour invloeden! Qua schoenen draag ik heel graag pumps.

Shop je veel? En zoja, hoe vaak?
Ik shop eigenlijk best veel. Zodra ik vrij ben, ben ik weg… Echt shoppen doe ik zéker één maal per maand, maar daarbij koop ik ook graag via internet of gewoon bij winkels in mijn buurt.

Ben je van de dure merken of meer van de low-budget vondsten?
Ik ben eigenlijk meer van de low-budget vondsten. Maar als ik echt helemaal verliefd ben op een artikel dat nogal duur is en ik kan het betalen, dan zal ik dat zeker kopen.

Wat is volgens jou dé trend van dit moment?
Pof- en ballonmouwen! Ik vind ze echt super en vind het heel erg mooi bij truien en shirtjes! Het geeft gewoon iets extra’s…

Wat zou jij nou nóóit dragen?
Best veel dingen. Broeken met wijde pijpen, Crocs, lichtblauw, Playboy toestanden, baggy jeans, jazz-schoentjes, sneakers, bont, etc…

In welke stad shop je het liefst, en wat zijn dan je favoriete adresjes?
Brussel! En dan ga ik altijd bij ‘Miss Coquines’ langs: Daar hebben ze veel schoenen! Bij ‘Promod’ ga ik ook wel altijd eens langs, daar hebben ze erg leuke kleding. Verder ga ik ook graag winkelen in Antwerpen en Brugge.

Heb je nog een geheime fashiontip voor de lezers?
Denk niet: ,,Oh, dit past niet bij mij!” Gewoon proberen, alleen zo kan je weten of het je staat!

Wat wil je nog meegeven aan de Girlscene bezoekers?
Creëer jullie eigenlijk stijltje en draag gewoon wat jullie zelf mooi vinden zonder er aan te denken wat een ander ervan vindt!