News

WhatsApp lanceert vandaag éigen emoji’s en zo zien ze eruit

Heb jij een iPhone of een Samsung smartphone? Het is je vast wel eens opgevallen dat jouw emoji’s er misschien heel anders uitzien dat op de telefoon van je vriendin. Nu kiest onze meest gebruikte app net als Facebook en Twitter voor eigen emoji’s en wij weten niet zo goed wat we er van vinden… Heb jij de emoji’s al gezien? Bekijk ze hier.

Nieuwe emoji’s

Eerder gebruikte WhatsApp altijd Apples emoji’s, maar nu laat het bedrijf weten net als Facebook en Twitter te kiezen voor eigen emoji’s. De nieuwste bèta van WhatsApp bevat al voor het eerst de zelf ontworpen emoji’s meldt Emojipedia. Benieuwd hoe de emoji’s eruit zien? Bekijk de eerste beelden hieronder. Het is wel duidelijk dat de emoji’s geïnspireerd zijn door die van Apple. Maar hey, beter goed gejat dan slecht verzonnen, toch?
 

View post on Twitter

View post on Twitter

Whatsapp Bèta-versie

De emoji zijn te zien in de WhatsApp versie 2.17.364. Het is niet bekend waarom WhatsApp nu preices kiest voor eigen emoji’s. Aangezien ze in de ‘bèta-versie’ zitten, bestaat er zelfs nog een mogelijkheid dat ze nooit in de vernieuwde versie komen. Wij weten nog niet helemaal wat wij van deze verandering vinden…

Beeld: iStock | Bron: Emojipedia

Must reads 👀