News

MAC lanceert deze nieuwe concealer en is nu al een grote hit

Concealer, wij zijn er dol op. ‘s Ochtends onze redder in nood om wallen weg te werken en ‘s avonds een echte lifesaver om dat ene puistje onzichtbaar te maken vlak voor de date met je crush. Wat is jouw favoriete merk? Grote kans dat MAC hier vandaag verandering in gaat brengen, want iedereen in ‘celebland’ draagt op het moment déze concealer.

Concealer

Bij deze naam gaat er vast al een belletje rinkelen, eerder lanceerde MAC namelijk al de Waterweight foundation. Deze foundation werd razendpopulair en is zeer geliefd onder celebs en make-up artists. Na het succes van de foundation kon een concealer natuurlijk niet lang achterblijven, daarom lanceert MAC nu een ook de Waterweigt Concealer en dit belooft héél veel goeds als we de sterren mogen geloven.

MAC Waterweight Concealer

De concealer is net als de foundation erg dun en op waterbasis. Dit zorgt ervoor dat het je huid gehydrateerd blijft, je ‘m bijna niet voelt en ziet zitten inclusief goede dekking. Dat klinkt veelbelovend… Helaas moeten we nog heel even geduld hebben, want deze concealer is pas vanaf 2018 verkrijgbaar. Uiteraard hebben de celebs de concealers al mogen testen: Gigi en Bella Hadid zijn groot fan.

Beeld: iStock | Bron: ELLE.com

Must reads 👀