Fashion

De stijl van... Vicky

In de nieuwe rubriek "De stijl van..." interview ik meiden met een eigen, aparte en inspirerende stijl. Je leest over hun shoptips, eigen smaak én je kunt meteen zien hoe zij zich kleden. Watch, learn & dress!

Het negende stijlinterview is met Vicky, een meisje uit België met een dynamische kledingsmaak, aldus haarzelf. Ze draagt allerlei dingen en pint zich niet vast op één stijltje. En oja, ze is dol op de uitverkoop!

Vertel eens wat je over jezelf...
Ik ben Vicky, 17 jaar, en ik hou van ijsjes eten, shoppen (natuurlijk), concerten, op reis gaan en mijn computer. Ik doe nu mijn laatste jaar middelbare school en kijk heel erg uit naar de dag waarop ik afstudeer, mede omdat ik dan een leuke jurk aan kan, haha.

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Dynamisch, haha. Ik heb heel verschillende dingen in mijn kast hangen, van hartjes- en regenboogprintjes naar felle kleurtjes tot satijnen tops. Meestal ben ik wel redelijk meisjesachtig en ik word vaak schattig genoemd. Héél af en toe krijg ik de afgrijsde blikken en het bijhorende "OMG EMO!" op straat naar mijn hoofd geworpen, daar kijk ik niet voor om.

Shop je veel? En zoja, hoe vaak?
Goh, het is maar wat je veel noemt. Ik denk dat ik sinds ik werk en dus ook een loon heb, toch wel twee keer per maand naar de stad trek. Tijdens de sale is dat al makkelijk iedere week.

Ben je van de dure merken of meer van de low-budget vondsten?
Low budget, zeker weten. Ik garandeer je dat als je de eerste dag van de sale even in de H&M op de Meir in Antwerpen rondhangt, je mij tegenkomt. Ik heb erg veel spullen in mijn kast die ik voor nog geen €2,- gekocht heb.

Wat is volgens jou dé trend van dit moment?
De kringloop. Of er nu zweetvlekken op je soepjurk hangen of niet, het is hip, want je bent origineel. Dat is toch wat ik meer en meer online zie. Waar ik woon loopt iedereen in bootcut jeans en basic truitje. Dat is in mijn buurt al járen trendy…

Wat zou jij nou nóóit dragen?
Soepjurken of een bootcut spijkerbroek met basic truitje haha.

In welke stad shop je het liefst, en wat zijn dan je favoriete adresjes?
Ik ben een rasechte Antwerpenaar, dus natuurlijk Antwerpen. Het liefst loop ik de H&M, New Look en Sac d’Anvers binnen. Die laatste is een echte aanrader voor schoenen, en zit tegenover de Hema.

Heb je nog een geheime fashiontip voor de lezers?
Do it yourself! Haal een heren t-shirt in maat XXL bij de Zeeman en neem het naaigerei van je moeder uit de kast. Naaien vergt echt geen handigheid…

Wat wil je nog meegeven aan de Girlscene bezoekers?
Staar je niet blind op originaliteit. Het is allemaal nogal overrated.

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved