Lifestyle

Dit bewijst dat jij een echt kattenvrouwtje bent

13

It's all about cats. Groot, klein, dik of dun, je vindt het allemaal even schattig. Elke vrije minuut van de dag besteed je aan het knuffelen van je kleine viervoeter. Alleen jij houdt het vol om uren achter elkaar naar kattenplaatjes te kijken en als deze pluizenbol écht heel schattig is, begin je er ook nog eens tegen te praten. Yup, dat is het leven een diehard kattenvrouwtje en dit artikel bewijst dat.

1. Je oog valt altijd op katten
Of je nu een film kijkt waar een kat in voorkomt of er zit er eentje verstopt in de struiken, jij kwijlt erbij weg. Als je een film kijkt met een kat zijn jouw ogen alleen maar op dat beestje gericht. Of de hoofdpersoon doodgaat of iets belangrijks onthult, you don't care. Die kat is jouw ding en de rest kan je gesloten worden.

2. Niets is leuker dan kittens
Je moeder die vrolijk de keuken in komt lopen en zegt dat jullie oude moederkat kittens heeft. Jij springt een gat in de lucht, want op dit moment heb je al weken op hebt gewacht. De hele dag knuffel jij met deze bolletjes wol en ben je niet weg te slaan bij het nestje kittens. 

kattenvrouwtje3. Je volgt tig kattenaccounts
Op Instagram volg je zo'n honderd accounts die dagelijks de leukste kattenfoto's posten. Keer op keer zwijmel je weg. 

4. Je eigen kat heeft een fanpagina op Facebook
Vanaf de eerste stap die jouw kat in je huis zette, had jij al een fanpagina op Facebook aangemaakt. Al je vriendinnen heb je verplicht om deze pagina te liken. Zo blijven ze op de hoogte van je wekelijkse update van Koosje. 

5. Je praat altijd tegen je kat
Of je nu "miauw, miauw" tegen je oogappeltje zegt of gewoon in de Nederlandse taal praat, je bent er heilig van overtuigd dat je maatje precies weet wat je zegt. 

6. Ligt je kat op schoot? Jij verzet geen stap
Wil je even de was ophangen? Nee mam, Max ligt bij me en die kan ik echt niet zomaar wegjagen. Geen denken aan. Het beestje ligt zo lekker te slapen. Dat is duidelijk, niemand stoort Max tijdens zijn middagdutje. 

7. Op vakantie gaan is de hel
Twee hele weken moet jij je steun en toeverlaat missen. Je oma is een lieve vrouw, maar als er ook maar iets gebeurt in de tijd dat ze op Jacky past, dan zijn de poppen aan het dansen. Elke dag bel je met je oma om te vragen hoe het gaat en of ze even een filmpje van Jacky wil sturen. 

8. Je bewaart alle kartonnen dozen
Weggooien? Echt niet! Jouw kat is dol op lekkere plekjes, dus dat stuk karton kan zomaar het nieuwe pleisje van Boris worden. 

9. Je telefoon puilt uit van de kattenfoto's
Jouw kat ligt er 24/7 fotogeniek bij, dus het is altijd tijd voor een fotoshoot. Je galerij puilt uit van de selfies samen met de liefde van je leven. No way dat deze ooit verwijderd worden. 

10. Je sjouwt er de hele dag mee rond
Jouw Simba hoeft geen stap meer te verzetten, want jij draagt dit diertje als een koning door het huis. Hij kruipt dan helemaal tegen je aan en dat voelt voor jou als alleen maar liefde. 

11. Je hebt altijd gezelschap tijdens het maken van huiswerk
In het ergste geval gaat je schatje recht op het toetsenbord van je laptop zitten. Maar ach, eigenlijk vind je dit gewoon superschattig. Natuurlijk moet dit ook even vastgelegd worden op camera en dan geduldig wachten totdat hij vanzelf weggaat, want wegjagen is echt geen optie. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook