Lifestyle

Show je kamer: Anouk

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Anouk.

Mijn naam is Anouk en ik ben 15 jaar. De afgelopen tijd ben ik veel bezig geweest met het herinrichten van mijn kamer. Inmiddels ben ik er helemaal happy mee. Ik heb vooral lichte kleuren op mijn muur, terwijl mijn meubels vrij donker zijn. Verder hou ik van leuke spulletjes (ook al heb ik er soms wel heel veel, waardoor het behoorlijk druk wordt). Accessoires voor mijn kamer haal ik vooral bij Xenos, Blokker en 't Pakhuys. De spiegel die op de foto te zien is, komt van de Xenos en dit is een sieradenspiegel. Er zit een soort kast achter waar je superveel ruimte voor je sieraden hebt! Ik ben erg blij met mijn tweepersoonsbed dat ik sinds kort heb. Het is een boxspring van Leen Bakker. Dit bed heeft helaas geen opbergmogelijkheden. Dit vind ik wel jammer aangezien ik best veel hebbedingetjes in m'n kamer heb. Mijn meubels haal ik onder andere bij de Ikea en Leen Bakker. Waar ik nog het meest trots op ben, is mijn harp. Deze past erg goed bij mijn stijl, maar het neemt ook wel veel ruimte in beslag. Ik raak vaak geïnspireerd door roomtours via YouTube en via de rubriek Show je kamer!

Liefs, Anouk

show je kamer

show je kamer eline

show je kamer

show je kamer

show je kamer

show je kamer eline

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

 

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved