News

Ryanair komt met miljoen tickets onder de €10

Laatst was Ryanair nog slecht in het nieuws, omdat de vliegmaatschappij een héleboel vluchten heeft gecanceld. Naar schatting worden 308.000 tot 385.000(!) reizigers de dupe van de gecancelde vluchten. Daar heeft Ryanair wat op bedacht en maken de prijzen nu nóg lager. Goed nieuws als je de vorige keer misgreep dus! Of zit er toch een addertje onder het gras?

Miljoen(!) tickets voor minder dan €10

Ryanair probeert zijn naam weer in een positief daglicht te stellen door de prijzen van de vluchten nóg lager te maken. De vliegtuigmaatschappij maakt reclame voor vluchten met stuntprijzen van maar €10 naar héél veel Europese steden. Voor nog geen €10 breng je en bezoek aan de Big Ben in Londen, shop je met vriendinnen in Barcelona of lig je op het strand van Ibiza. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Of is het dat ook?

goedkope vluchten ryanair

Te mooi op waar te zijn...

Heel leuk al die goedkope tickets... Dat lijkt ons wel wat, een weekje shoppen in Barcelona! Of zit er toch een addertje onder het gras? Wij probeerden een vlucht te boeken richting de stad van de Sagrada Familia en tapas. Wanneer je de site van Ryanair bezoekt spot je gelijk de grote reclames met teksten als 'De laagste tarieven vanaf €9,99'. Kijk, daar moeten we zijn. We boeken een vlucht vanaf Maastricht naar Barcelona en zien helaas geen vluchten van €10... We zien een vlucht van €14,99 op 24 oktober. Oké, misschien geen €10, maar die €5 nemen we voor lief. Uiteraard willen we ook weer terug naar Nederland vliegen en zoeken naar een terugvlucht. Na veel zoeken en klikken komen we tot de conclusie: er is geen terugvlucht... Bummer! We probeerden een paar andere bestemmingen die volgens Ryanair ook voor 'minder' dan €9,99 worden aangeboden, maar ook hier was óf de terugvlucht véél duurder of pas over een maand. Iets te mooi om waar te zijn dus...

ryanair goedkope vluchten

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook