News

Hilarisch: dit zijn de eerste beelden van Pitch Perfect 3

Is het al bijna december? Want dan is het tijd voor de leukste film van het jaar: Pitch Perfect 3! In dit derde en tevens laatste deel gaan de Bellas op tournee in Europa samen met de USO. De laatste film belooft de grappigste te worden tot nu toe vol met knappe hunks, Fat Amy en de leukste liedjes. Heb jij de eerste beelden nog niet gezien? Aca-awkward! Maar niet getreurd; wij hebben de beelden hier.

Verhaal

In de derde film zijn de meiden net afgestuurd aan de universiteit en zoeken ze hun weg in de ‘echte wereld’. Na het winnen van de wereldtitel valt de groep uit elkaar en ontdekken ze dat een baan vinden in de zangwereld lastiger is dan dat ze dachten. Enkel een goede stem is namelijk niet goed genoeg.

Wanneer de groep de kans krijgt om op te treden voor een USO-tour komen de Bellas weer samen om muziek te maken. Alleen dit keer voor de allerlaatste keer…

Dit zijn de eerste beelden van Pitch Perfect 3:

Watch on YouTube

Cast

Ook in deze film zien we bekende gezichten Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Anna Camp en Brittany Snow. Maar ook zien we nieuwe gezichten zoals Ruby Rose en Matt Lanter (90210).

Bioscoop

Pitch Perfect 3 draait vanaf 21 december 2017 in de bioscoop. Hét perfecte excuus om een gezellige avond te plannen met je besties! 😉

Bron: cosmopolitan, Filmtotaal, | Beeld: GettyImages

Must reads 👀