Lifestyle

Horoscoop: wat brengt oktober 2019 jou?

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand oktober jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Jouw les voor deze maand? Vertrouw niet te veel op anderen maar ga vooral uit van je eigen kracht. Je hebt niet altijd iemand anders nodig om iets voor elkaar te krijgen. En je hoeft ook niet altijd om de mening van anderen te vragen om vervolgens je 'eigen' mening te vormen. Je mag wel wat meer vertrouwen in jezelf hebben! Maak deze maand vooral keuzes vanuit je hart, de rest is niet belangrijk. 

Schorpioen
In oktober neemt je behoefte naar intimiteit flink toe. Je hebt zin om met iemand te zijn. Het is daarom ook een uitstekende maand om een beetje te experimenteren. Dit kan variëren van op iemand afstappen wat je normaal nooit doet tot een seksuele fantasie tot werkelijkheid brengen. Fladder er in ieder geval een beetje op los, doe waar je zin in hebt!

Tweelingen
Deze maand kan er iets gebeuren wat je je nog lang zal herinneren. Dit kan op liefdesgebied zijn, maar ook op school- of werkgebied. Oktober is in ieder geval een heel goede maand om dingen opnieuw in te richten of te reorganiseren. Zoek een nieuw baantje, schrijf je eindelijk eens in bij de hockeyclub of vraag die Tinderdate om wat te drinken. Laat die avonturen maar komen! 

Kreeft
Een feestje hier, een diner daar. Als je naar je agenda kijkt dan lijkt jouw leven een en al gezelligheid. Dat is het ook, maar er zijn ook verplichtingen. Die verplichtingen verslons je een beetje. Misschien moet je nog een beetje in het schoolritme komen en dat is begrijpelijk, maar dit is de maand om je te herpakken. Als er nog een berg huiswerk gemaakt moet worden, is het geen tijd voor een feestje of seriemarathon. Zorg dat je jouw concentratie terugvindt zodat je niet begint met een achterstand. 

Leeuw
Weet je elke ochtend niet wat je moet aantrekken en vind je al je kleren stom? Nog even en het is herfst. Dat betekent: kledingcrisis! Het is heel verleidelijk om je laptop open te klappen en dingen in je virtuele winkelmandje te gooien, maar dat is precies wat je deze maand niet moet doen. Denk eerst aan je bankrekening voordat je dingen koopt waar je eigenlijk geen geld voor hebt. Kijk eerst wat je hebt, maak nieuwe kledingcombinaties of vermaak je kleding met een DIY. Geld uitgeven hoeft helemaal niet voor een leuke garderobe. 

Weegschaal
Hoe lang is het geleden dat je naar de sportschool bent geweest? Als je nu moet toegeven dat je niet eens meer weet waar je sportbroek ligt: het is nog niet te laat! Oktober is een uitstekende maand om jezelf fysiek uit te dagen. Ga weer eens naar de sportschool, of probeer eens een andere les. Wandelen en fietsen is overigens ook prima!
horoscoop oktober 2017

Stier
Je bent een echte denker: je maakt geen overhaaste beslissingen en bedenkt alle mogelijke opties voordat je de knoop doorhakt. Nadenken neemt veel tijd en energie in beslag. Maar soms mag je iets meer actie ondernemen. Dit is een goede maand om stappen te zetten. Niet te veel denken, maar gewoon doen! Wees zeker niet bang om te falen, het enige wat je eraan over kunt houden is een goede levensles. 

Maagd
Soms gaat niet alles volgens plan. Je hebt bijvoorbeeld een jongen op het oog die weinig interesse in jou toont, terwijl jij hem bestookt met appjes. Stiekem weet je wel dat dit niet gaat werken (waarom zou je moeite voor iemand doen die dat niet voor jou doet), maar je houdt jezelf voor dat de situatie nog kan verbeteren. Probeer deze maand eerlijk tegen jezelf te zijn en geen energie in dingen te stoppen waar je weinig voor terugkrijgt. 

Vissen
Je hebt zoveel op je bordje dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Jouw reactie is om heel erg te stressen. Niet echt leuk voor je omgeving, en bovendien schiet je er weinig mee op. Probeer prioriteiten te stellen. Wat is écht belangrijk en wat kan wachten? Kun je iets uit handen geven om de druk te verminderen? En bovendien: relativeer! Het komt echt wel goed. 

Waterman
Jij bent lekker bezig, Waterman! Je bent van nature heel ijverig en dat werkt vaak in je voordeel. Je haalt alles uit jezelf wat erin zit en daar mag je best trots op zijn. Je krijgt veel gedaan en bent super productief. Je verlegt je eigen grenzen, ook al dacht je eerst dat je het niet zou kunnen. Fijn gevoel, toch? Hou dat vast!

Steenbok
De herfst is in aantocht en dat betekent dat er behoorlijk wat ziektekiemen in de lucht zijn. Besteed daarom extra aandacht aan je gezondheid. Die patat en pizza mag je deze maand even verruilen voor veel groente. En grijp bij een craving niet naar een reep chocola, maar naar een appel. Je lichaam zal je dankbaar zijn. 

Boogschutter
Plannen is niet jouw sterkste punt. Hierdoor ben je vaak lastminute met iets bezig, maak je weleens dubbele afspraken en kom je vaak te laat. Dat kan beter, Boogschutter! Deel je tijd beter in, begin bij de kleine dingen. Scroll dus niet eerst je hele Facebook en Instagram feed door maar ga meteen uit bed om je klaar te maken. Dit kan al een groot verschil maken! 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved