Beauty

Asos komt met Minnie Mouse sheet mask en er zit nu al een enorme run op

Disney alleen voor kinderen? De enorme run op een Minnie Mouse sheet mask laat zien dat dit onzin is. Disney is voor alle leeftijden! De sheet mask wordt verkocht via Asos en gaat als een warm broodje over de virtuele toonbank. Perfect voor een beautyavondje met jezelf. Goed nieuws: de Minnie Mouse sheet mask is nog verkrijgbaar!

Niks is zo ontspannend als een maskertje opdoen. En dat is een stuk leuker als je jezelf ook nog eens tot Minnie Mouse kunt omtoveren. De sheet mask is namelijk een masker van Minnie’s gezicht. Breng ‘m aan op je gezicht, et voila: je bent een Disney-ster! 

Terwijl jij aan het relaxen bent als Minnie Mouse, doet de sheet mask ook wonderen voor je huid. Het masker kalmeert de huid, perfect als je huid een beetje onrustig is en je last hebt van onzuiverheden. Het masker bevat rozenwater, wat een hydraterend en verzachtend effect heeft op de huid. 

Het beste van alles? De Minnie Mouse Sheet Mask kost slechts €4,73… en hij is nog verkrijgbaar! Wees er snel bij, want het masker is naar verwachting razendsnel uitverkocht. Klik hier om het masker te bestellen. 

Beeld: Asos

Must reads 👀