News

In deze Nederlandse stad opent het eerste hondencafé

1

We hebben al een aantal kattencafé's in Nederland. Maar knuffel jij liever met een trouwe viervoeter onder het genot van een kopje koffie en een stuk taart? Dan hebben we goed nieuws, want het eerste hondencafé in Nederland is een feit. In déze stad moet je zijn om flink te knuffelen met lieve honden - zonder dat je daarna naar buiten moet om de hondenpoep op te ruimen ;-).  

Met honden knuffelen terwijl je koffie drinkt en bijkletst met je beste vriendin: het is een geniaal idee. Ons kikkerlandje is binnenkort een hondencafé rijker. Hondencafé Kwispel in Groningen opent hopelijk dit jaar nog haar deuren. Wel als het aan initiatiefneemster Marije Haaksema ligt, tenmiste. 

Marije wil met Kwispel een dagopvang en een café oprichten. Voor het café betaal je als bezoeker een vast bedrag per halfuur. In dit halfuur kun je onbeperkt koffie en thee drinken. Als je er nog iets lekkers bij wilt, zoals een stuk taart, dan betaal je extra. Er zullen vijf tot tien honden zijn waarmee je kunt knuffelen. Als ze dat willen, want de honden krijgen een eigen hok zodat ze zich altijd terug kunnen trekken. 

De initiatiefneemster heeft een crowdfundingsactie opgezet om 25.000 euro op te halen. Als dit bedrag bereikt is, zal ze er alles aan doen om het hondencafé zo snel mogelijk open te laten gaan. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  1. 1