Fashion

Internet gaat los: Primark komt met dé tofste musthave voor de winter

Winter is coming en de kledingwinkels liggen vol met warme winterjassen, dikke truien en trendy laarsjes. Ondanks dat de zomer pas net voorbij is krijgen we stiekem alweer zin in warme chocolademelk, pepernoten en Netflixen voor de openhaard. En Primark heeft hét perfecte accessoire voor de koude winterdagen…

Niets fijner dan met het koude regenachtige weer van de afgelopen tijd lekker in je pyjama op de bank kruipen. Kacheltje hoog, bakkie chips, een dekentje en natuurlijk good old friend Netflix. Primark weet elk jaar weer precies waar we onze portemonnees voor willen open trekken en ook dit jaar komt de kledingwinkel met een aantal geweldige musthaves.

Bij Primark scoor je nu deze te gekke unicorn deken mét capuchon. Nu is alles met unicorns erop al geweldig, maar de deken is ook nog eens super zacht en té schattig. Want op de bank hangen doe je natuurlijk wel in stijl. 😉



 

We hebben het beste nieuws voor het laatst bewaard, naast een capuchon kun je namelijk ook je handen(!) opwarmen in de deken. Wat wil je nog meer?

Je vindt dit geweldige product in de winkels voor ongeveer vijftien euro. Een perfecte aankoop voor dit najaar als je het ons vraagt. 

Beeld: iStock, Primark

Must reads 👀