Lifestyle

Win: een goedgevulde goodiebag, want Girlscene.nl krijgt een nieuw jasje

Girlscene.nl is al jaren hét grootste online meidenplatform van Nederland en dat hebben we niet bereikt zonder jou! Binnenkort wordt Girlscene namelijk in een nieuw jasje gestoken en willen en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Als Girlscene lezeres ben jij enorm belangrijk en willen wij jou graag wat vragen stellen om er samen een groot succes van te maken.

Groot nieuws!

Wij zijn er super trots op dat wij al jaren het grootste online meidenplatform van Nederland zijn. Dit hebben wij natuurlijk niet bereikt zonder jou! Binnenkort wordt Girlscene.nl in een nieuw jasje gestoken en daarom hebben wij jullie hulp bij nodig! We hechten veel waarde aan jullie mening en beleving en hebben daarom een paar vragen aan jullie.

Vul hier de enquête in en maak kans!
 

Help ons + WIN een goodiebag

Wil jij ons helpen? Vul dan hier de enquête in en maak kans op een goedgevulde goodiebag. Het invullen van de enquête kost je nog geen vijf minuutjes. Pssst: maak je geen zorgen, want je gegevens zullen uiteraard niet met derden worden gedeeld. Jouw antwoorden blijven volledig anoniem ;-). Dankjewel!

Beeld: iStock

Must reads 👀