News

Dit sneakermerk gaat samenwerken met Selena Gomez en wij hebben de eerste beelden

Sneakermerken werken steeds vaker samen met influencers. Wij zijn dol op onze Superga’s in samenwerking met Lizzy van der Ligt en wat dacht je van de toffe PUMA sneakercollectie met Rihanna in de hoofdrol? Vandaag onthulde dit schoenenmerk een samenwerking met niemand minder dan Selena Gomez. Dit moet wel een toffe collectie worden! Bekijk hier de eerste beelden.

Zangeres, actrice en producer

‘Authentiek, creatief, getalenteerd en echt’ zegt Puma over het gezicht van de nieuwe collectie van Puma. We hebben het over één van onze favoriete zangeressen: Selena Gomez! Woohoo, hoe cool is dat? Volgens PUMA past Selena perfect bij het merk omdat ze niet bang is voor uitdagingen die de wereld haar geeft, ze is een echte strijder en dit is precies waar PUMA voor staat.
 

selena gomez puma

Selena Gomez

PUMA laat weten dat het gaat om een lang partnerschap tussen het sportmerk en de zangeres. Selena werkt niet alleen mee aan het design van de collectie, maar gaat ook helpen met de marketingcampagnes. De zangeres is al druk bezig voor het sneakermerk en schittert binnenkort al in PUMA’s nieuwste campagne. Selena kan niet wachten en zegt: ‘Onderdeel uitmaken van de PUMA familie erg spannend voor mij’ en ‘Ik hoop dat we samen iets speciaals creëren, we zijn met hele coole projecten bezig!’ Nou, wij kunnen ook niet wachten! Wanneer de collectie in samenwerking met Selena Gomez in de winkel ligt is nog niet precies bekend, maar wij houden je natuurlijk op de hoogte!

 

Must reads 👀