News

Selena Gomez onthult hartverscheurende reden waarom ze de hele zomer afwezig was

Selena Gomez heeft vrijwel de hele zomer niks van zich laten horen. Niets voor de zangeres, en al helemaal niet met de nieuwe muziek die ze heeft uitgebracht. Selena heeft haar nieuwe single nauwelijks gepromoot en heeft een aantal concerten afgezegd. Dat heeft een heel goede reden, onthult de superster nu. Er is namelijk iets heftigs met Selena aan de hand… 

Niertransplantatie

De zangeres maakt in een emotioneel bericht bekend dat ze afgelopen zomer een niertransplantatie heeft ondergaan. Een heftige operatie waardoor ze niet in staat was om concerten te geven of haar nieuwe muziek te promoten. Selena lijdt aan de auto-immuunziekte lupus. Het ging de laatste tijd zo slecht met haar, dat een nieuwe nier noodzakelijk was. 

Beste vriendin als donor

De niertransplantatie is extra bijzonder, omdat haar beste vriendin een nier heeft afgestaan aan Selena. De vriendin van The Weeknd bedankt Francia Raisa, ook een actrice, voor haar moedige daad en is ook het medische team eeuwig dankbaar. Selena geeft aan dat ze de komende tijd meer over haar niertransplantatie en haar ziekte Lupus zal delen. 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀