Streetstyle report Den Bosch

Fashion door Redactie

Hoe hip is 't zuiden van het land? Dat wilde ik eens gaan bekijken in de hoofdstad van Brabant: 's-Hertogenbosch. Samen met vriendinnetje én fotografe Anne ging ik op pad om de streetstyle van Den Bosch vast te leggen!

Een basic skinny jeans gecombineerd met ultrahippe instapsneakers met fluo-kleurtjes, een roze jurkje, bruine trenchjas en een klassiek sjaaltje. En dan die bril....!

Twee trendy vriendinnen! Het linkse meisje draagt een luipaard skinny met stippelsneakers, een grote leren tas bij een leren jackje, met daaronder een basic truitje met giletje eroverheen. De oranje-rood gekleurde sjaal maakt het af! Het meisje rechts draagt een vale denim met spierwitte sneakers (pluspunt voor de blauwe veters!), een oldskool Adidas vestje met daaroverheen een tan-kleurig leren jack.

Zo basic, maar zo leuk! Een zwarte skinny broek, zwart met blauwe sneakers, een black leather jacket en een rood sjaaltje, strak in de nek geknoopt. En een mooie lakleren tas maakt 't af...

Dit meisje weet hoe je classy met stoer kunt combineren! Een hele mooie en stijlvolle chocoladebruine trenchcoat, met daaronder een slobberige skinny en héle gave sneakers met paarse veters. Let op de details: het tailleriempje om de jas (voor nét wat meer vrouwelijkheid), het schuingedragen clutch tasje, de grote hoops in de oren en... het paarse haarbandje, wat weer perfect bij de schoenveters matcht!

Wauw! Een van de hipste dames van de dag... donkere skinny met daarboven een super gave eighties sweater in zwart/geel/zeeblauw, en dan die zwart-wit sneakers met gele veters... dit noemen we nog eens 'n rockende streetstyle!

En tot slot... toen we de trein terug namen, vond vriendin Anne dat ik ook maar even op de foto moest. Vooruit dan! ;-) Ik draag een basic zwart coltrui-jurkje van ONLY met daarover heen een zwart leren jack van H&M. Daarbij een grijze maillot, zwarte lakleren laarzen van Julie Dee, een zwarte lakleren quilted tas van Marc Jacobs en in m'n haar een zonnebril van Fendi. Cheap meets designer, dus !