News

Meisje appt vriend een foto van haar kaalgeschoren hoofd en zijn reactie is hilarisch

Jij bepaalt uiteraard helemaal zelf welk kapsel je rockt. Maar als je plannen hebt om je hoofd kaal te scheren, is het misschien wel zo aardig om dat even met vriendlief te bespreken. De Amerikaanse Amanda besloot een hilarische prank uit te halen met haar vriend door haar een foto van haar kale hoofd te appen. Jep, die arme vriend denkt écht dat zijn vriendin haar lange lokken heeft afgeschoren en zijn reactie is hilarisch... 

Hoe zou jij reageren als je vriend ineens appt dat hij zijn haar heeft afgeschoren? Waarschijnlijk ben je niet erg blij dat hij dat niet eerst met jou heeft besproken. Laat staan hoe dat omgekeerd moet zijn! De vriend van Amanda moest het helaas meemaken toen hij een foto van zijn half-kale vriendin kreeg. 

Het is heel duidelijk dat haar vriend absoluut niet door heeft dat Amanda een app heeft gebruikt voor haar kale coupe. "Ik had een app op mijn telefoon waarmee je een foto kan maken waarop het lijkt dat je kaal bent. Ik stuurde mijn foto naar mijn vriend in de veronderstelling dat hij meteen door zou hebben dat het om een grap gaat", vertelt Amanda. "Niet dus! Ik speelde het spelletje maar mee." Hoe haar vriend reageerde? Dat zie je hieronder. 

Played a prank on my boyfriend a while ago...

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook