De stijl van… Wendy

Fashion door Redactie

In de rubriek "De stijl van..." interview ik meiden met een eigen, aparte en inspirerende stijl. Je leest over hun shoptips, eigen smaak én je kunt meteen zien hoe zij zich kleden. Watch, learn & dress!

Dit stijlinterview is met Wendy, een meisje dat helemaal gek is van high heels. Ze heeft zelfs een paar Louboutins in de kast staan! Daarnaast gaat ze voor een vrouwelijke & classy look met een stoere touch.

Vertel eens wat je over jezelf...
Ik ben Wendy, 20, studeer Nederlands Recht en loop stage bij een (strafrecht)advocaat. I love: high heels, fashion, shoppen, (trash)tv, feestjes, love, friends, fashionmags, music, Sex & the City, New York, smokey eyes, mascara, Louboutins & Frankie B.

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Vrouwelijk, classy, basic, girly, stoere touch en ik draag bijna altijd high heels.

Shop je veel? En zoja, hoe vaak?
Ik shop een paar keer per maand in de stad, maar ik kijk elke dag wel even op verschillende webshops om te checken ‘wat er in de online schappen ligt’.

Ben je van de dure merken of meer van de low-budget vondsten?
Mijn jeans koop ik altijd van Frankie B, die zitten echt perfect, met een sexy lowcut. Die zijn gewoon zo ontzettend comfortabel! Mijn favoriete Frankie B jeans:

Andere merken die ik graag draag zijn: Fornarina, Sass & Bide en D&G. Vooral die twee laatsten hebben een perfecte pasvorm en superzachte stoffen! D&G underwear is very flattering en lekker laag, dus perfect voor onder een lage Frankie B jeans. Verder koop ik vooral ook bij Zara, H&M, Asos en Mango.

Vertel eens wat over je schoenencollectie…
I love high heels! Ik draag ze ook elke dag. Mijn favoriete paar zijn mijn Christian Louboutins waar ik echt helemaal verliefd op ben:

Bij meer casual outfits draag ik pumps van Fornarina (de Courtneys) of gladiators sandals van Zara.

Voor bij een stoere look ga ik voor een paar van mijn Fornarina laarzen:

Daarnaast heb ik vooral heels van Zara, Asos en Invito.

Wat is volgens jou dé trend van dit moment?
Op dit moment ben ik een grote fan van de F/W 08 looks van Gucci: rock chick deluxe folklore.

Wat zou jij nou nóóit dragen?
Mij zul je niet snel zien in neonkleurtjes, baggy pants of Allstars.

In welke stad shop je het liefst, en wat zijn dan je favoriete adresjes?
Ik shop het liefst in Antwerpen, Utrecht en Maastricht. De Zara, H&M, Pieces en Mango sla ik nooit over. In Utrecht vind ik de Image erg leuk (veel mooie merken) en in Maastricht shop ik graag bij Depeche en Per Sempre. Mijn favoriete winkel in Antwerpen is Baby Beluga. Ze omschrijven het zelf als: 'sexiness, glamour en ultra-feminine'. Supermooie items, maar helaas niet erg goedkoop. Ook leuk in Antwerpen: Urban Outfitters, Fornarina en de Friis & Company Store. Een hele winkel vol met dit accessoiremerk, die is er in Nederland helaas nog niet!

Heb je nog een geheime fashiontip voor de lezers?
Pas altijd je kleding aan aan je lichaam, dan komt de rest vanzelf en staat alles goed.

Wat wil je nog meegeven aan de Girlscene bezoekers?
Life is too short for drama & petty things, so kiss slowly, laugh insanely, love truly and forgive quickly !