Lifestyle

8 redenen dat hij van je houdt zonder dat hij dit letterlijk tegen je zegt

1

Je hebt het ontzettend leuk met een jongen en dat is op alle vlakken te merken. Jullie doen leuke dingen samen en dat voelt ontzettend goed. Jij tovert een glimlach op zijn gezicht als jullie praten over koetjes en kalfjes. Het enige wat hij niet tegen je zegt is dat hij van je houdt. Is dit reden voor paniek? Nee hoor, hij hoeft deze woorden echt niet letterlijk tegen je te zeggen. Als je jouw lover herkent in deze dingen, zegt dat al meer dan genoeg. 

Als je 'ik hou van jou' zegt, laat je iemand weten dat je echt om die persoon geeft. In sommige relaties hoor je deze woorden nauwelijks voorbij komen. Als je vriendje nog steeds werk maakt van de volgende dingen, weet je dat deze magische woorden eigenlijk niet nodig zijn. 


1. Hij zoekt altijd een manier om met je te praten.
Hij blijft je berichtjes sturen over van alles en nog wat. Hij wil gewoon met je praten omdat jij hem gelukkig maakt. Wanneer je ingaat op zijn gesprekken krijgt hij automatisch een glimlach op zijn gezicht. 

2. Hij maakt tijd voor je.
Het maakt niet uit wanneer jullie samen naar de dierentuin gaan, want hij zorgt er wel voor dat hij paraat staat. Hij kijkt in zijn agenda en hoe dan ook schuift hij wat met zijn andere afspraken zodat hij met jou aapjes kan kijken. 

3. Hij praat over de toekomst.
Hij praat met jou over hoe hij zijn toekomst ziet en wat hij allemaal wil bereiken in zijn leven. Maar hij is ook geïnteresseerd in jou, want hij vraagt hoe jij over bepaalde dingen denkt en luistert oprecht naar je. Dit is een teken dat hij je vertrouwt en dat hij zich helemaal op zijn gemak voelt bij jou. 

4. Hij herinnert alles wat je tegen hem hebt gezegd.
Alle kleine dingetjes die jij hem ooit verteld hebt, weet hij na lange tijd nog na te vertellen. Wat je lievelingseten is en wat je hebt meegemaakt op vakantie, maar ook wat je als kind geweldig vond. Op latere momenten kan hij dit nog steeds navertellen. Dit is een teken dat hij echt naar je luistert en dat het hem ook interesseert. 

5. Hij beschermt je.
Of hij nu zijn vest aan je geeft als je zegt dat je het koud hebt of dat hij het voor je opneemt als andere jongens je lastigvallen tijdens het uitgaan, hij wil je beschermen. Het zijn kleine dingetjes, maar dat zijn juist de signalen dat hij echt om je geeft. schattig toch?


6. Zijn vrienden weten van je.
Vrouwen bespreken natuurlijk alles met elkaar, maar dan ook echt alles. Jongens zijn daarin een stukje anders. Hoor jij van een vriend van hem dat je hij het over je heeft met zijn vrienden? Dat is een teken dat je echt wat betekent voor hem. 

7. Hij raakt je regelmatig aan.
En nee, niet op een foute manier. Als hij tussendoor heel subtiel zijn hand op je schouders, knie of heup legt, laat hij merken dat hij echt iets voor je voelt. Geef toe, zelf vind je dit alles behalve vervelend. 

8. Hij komt altijd bij je terug.
Hoe vaak jullie ook onenigheid hebben gehad en hoe vaak jij hem al genegeerd hebt, hij blijft altijd bij je terugkomen. Dat doet hij niet voor niks want hij vindt je gewoon heel leuk. Hij houdt van je zonder dat hij dit letterlijk tegen je zegt. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 maand geleden Elisabeth Daniël

    Ik was zo depressief toen mijn man me verliet voor een andere vrouw alleen omdat ik na het huwelijk zes jaar kanker had. Ik probeerde hem te vragen om bij me terug te komen, hij weigerde en zei dat hij niet meer voor me voelde na al deze toewijding. Ik deed alles omdat ik van hem houd, hij slaat me de hele tijd, en toch sta ik het allemaal en huil alles dag. Ik werd een trieste vrouw nadat we allemaal samen waren gekomen, alle liefde die ik in het verleden deelde, ik kon me geen leven zonder hem voorstellen omdat mijn liefde voor hem om welke reden dan ook van onschatbare waarde was. Op een dag toen ik via internet ging, zag ik veel opmerkingen over de mogelijkheid om kanker te genezen en het huwelijk / de relatie te herstellen, dus besloot ik hem te proberen te benaderen door contact op te nemen met zijn e-mail doctorigbinovia93@gmail.com en hij antwoordde onmiddellijk mij en ik legde alles uit waar ik doorheen ging, hij vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken, ik was geschokt en ik gaf hem een ​​poging, ik volg voorzichtig de stapsgewijze instructies Twee dagen nadat Drigbinovia zei dat hij de betovering had beëindigd, alles alleen gedaan door hem, Ik deed niets om alleen de benodigde artikelen te leveren, en ik begon enkele veranderingen in mijn gezondheidstoestand te zien en Drigbinovia beloofde ook om me te helpen mijn man terug te krijgen, ik gaf hem verwarrende spreuken, en in de kortste tijd begon het allemaal, omdat beiden weten dat hij realiseerde zich dat hij nooit recht op hem was gesteld, en in drie dagen was mijn man in mijn huis en wachtte tot ik terugkwam van zijn werk en toen ging ik naar het ziekenhuis om te controleren, en ik was vrij van kanker, en toen hij begon te zeggen dat hij w sorry, hij wist nooit wat er met hem zou gebeuren. heel erg bedankt Drigbinovia, ik ben nu blij met mijn man en alles gaat nu soepel voor de dosis die pijn doormaakt in zijn relatie, je kunt ook contact opnemen met zijn whatsapp-nummer +2348144480786 heel erg bedankt

  1. 1