Lifestyle

8x originele cadeaus perfect om te geven samen met je vriendinnengroep

O jee, je beste vriendin is bijna jarig... Super leuk natuurlijk, maar wat moet je haar dit jaar geven? Je hebt haar werkelijk álles al een keer gegeven, en je wilt wel met een origineel cadeau aankomen natuurlijk. Trommel al haar vriendinnen op en leg met z'n allen geld in, zodat jullie straks je vriendin verrassen met iets wat al tijden op haar wish list staat.

1. Een fotolijst
Koop een mooie fotolijst en print een van jullie mooiste herinneringen uit en stop die in de lijst. Of maak een collage van verschillende foto's als je met een grote groep het cadeau geeft.

&Klevering | €24,95

Umbra | €24,95

2. Kaartjes voor een concert
Is ze groot fan van een bepaalde band of artiest? Check of ze komend jaar in het land zijn en probeer tickets te bemachtigen. Wedden dat ze dit nooit had verwacht?

3. Een sieraad
Zoek een mooie armband, ring of ketting uit en laat deze graveren met een tekst speciaal voor haar. Misschien heeft jullie vriendinnengroep wel een naam? Laat dit er dan ingraveren, dit is ook een leuk aandenken voor later.


Lucardi | €29,99

4. Verrassingsdiner
Duik met je vriendinnen de keuken in kook een uitgebreid menu voor jullie beste vriendin en dat allemaal zonder dat zij ook maar iéts doorheeft. Bereid al haar lievelingsgerechten en sluit af met een grote verjaardagstaart inclusief kaarsjes, natuurlijk.

5. Spa dagje
Heeft jullie vriendin een drukke periode achter de rug? Denk aan een proefwerkweek, stress op de werkvloer of is het misschien net uit met haar vriendje? Ga dan voor een lekker relax dagje. Google of er een spa bij jou in de buurt zit en ga lekker met je vriendinnen na de spa of creëer thuis je eigen spa inclusief gezichtsmaskertjes, detox thee, manicure en pedicure.

6. Luxe geurkaars
Is ze gek op geurkaarsen en staat er bij haar het liefst in elke hoek van de kamer wel één te branden? Koop dan eens een luxe geurkaars met haar favoriete geur. Elke keer als ze 'm aansteekt denkt ze vast aan jullie.


Me Mats | €19,95

7. Verwenpakket
Is je vriendinnetje dol op gezichtsmaskers, body butters en andere pamper producten? Leg dan met z'n allen geld in voor een luxe bodycrème, dagverzorging of een heerlijk serum van haar favoriete merk.

SELF huidverzorging(?)

8. The Goodroll
Hebben jullie geen idee wat jullie moeten geven, woont ze op zichzelf, maar heeft ze eigenlijk alles al? Geef dan deze te leuke wc-rollen cadeau. Hoe vrolijk ziet dit eruit? Met het kopen van deze fleurige rollen help je ook nog eens het realiseren van toiletten in ontwikkelingslanden.

The Good Roll
| €21,95

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook