News

Say what? Taylor Swift-fans moeten zich vanaf nu eerst bewijzen om een concertticket te kopen

4

Taylor Swift-fans opgelet! We weten allemaal dat Taylor druk bezig is met een nieuw album en daar hoort natuurlijk een tournee bij. Wij kunnen niet wachten om op de eerste rij mee te zingen met 'Shake it off' en 'I knew you were trouble'. Wij zijn vast niet de enige die een kaartje willen, maar miss Swift komt met een wel heel bijzonder systeem waarbij je eerst moet bewijzen dat je fan bent om een kaartje te scoren.

Meer kans op een kaartje

Ja, je leest het goed. Je moet jezelf eerste bewijzen als echte Taylor Swift-fan om meer kans te maken op een kaartje. Jij vraagt je waarschijnlijk af: 'Hoe bewijs ik dat dan?' Nee, je hoeft niet al haar nummers uit je hoofd te kennen, wel met het kopen van bijvoorbeeld merchandise laat je zien dat je een 'echte' fan bent. Hmm... Om je kans te vergroten schrijven fans zich in met naam en persoonsgegevens zoals telefoonnummers en sociale media-accounts, zodat de ticketverkoper ziet of je een echte fan bent. 

taylor swift, concerten, tickets

Boze fans

Het hele plan is opgezet door Taylor Swift en Ticketmaster en de popwereld reageert geschokt over het 'fan-systeem'. Naast het kopen van merchandise wordt je kans vergroot als je je inschrijft met onder andere je social media-accounts, zodat de ticketverkoper ziet of je een echte fan bent of niet. Ben je een 'echte' fan? Dan krijg je een paar uur voor aanvang van de verkoop een goedgekeurde een voorrangscode toegestuurd. Het systeem is bedacht om zwarte handel tegen te gaan en robots minder kans maken op een concertkaartjes voor grote shows als bijvoorbeeld Taylor Swift. Op social media gaat het los: 'Taylor Swift is een oplichter' en 'Dit is een eerste teken dat haar nieuwe plaat waarschijnlijk verschrikkelijk gaat zijn'.

Beeld: Getty Images | Bron: Volkskrant.nl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 2 jaar geleden mila_jergi

  wtf

 • 2 jaar geleden fleurdk

  Ik vind dit niet waar Ik raad julie Perle Bleue kuur aan

 • 2 jaar geleden Soepstengel

  Ik vind dit echt belachelijk.

 • 2 jaar geleden SWEETANI

  Uh, volgens mij zijn de mensen die zoiets schrijven over haar geen fans hoor.

 1. 1