Fashion

Internet gaat los: in deze winkel scoor je NU betaalbare kleding die zijn geshowd tijdens Fashion Week

Het liefst lopen we nog in onze zomerjurkjes, maar de herfst is alweer onderweg. Dat ging snel! Gelukkig zitten er naast regen, wind en grauw weer ook voordelen aan het najaar. Hallo nieuwe garderobe! Zijn jullie alweer trends aan het spotten tijdens Fashion Week? Wij kunnen alleen maar dromen van alle outfits die voorbij komen, maar er is nu een winkel waar jij voor een heel fijn prijsje outfits kunt scoren die zijn gespot op New York Fashion Week.

lidl heidi klumLidl Heidi Klumlidl heidi klumlidl heidi klumLidl Heidi Klum

Heidi Klum

Deze items zijn dus allemaal te koop bij Lidl. Ja, de supermarkt. In eerste instantie denk je bij het woord fashion niet aan Lidl, maar daar gaat de winkel nu verandering in brengen. Lidl werkt namelijk sinds kort samen met niemand minder dan model en ontwerpster Heidi Klum. 

New York Fashion Week

De hele collectie is geïnspireerd op de lievelingsstad van Heidi Klum, namelijk New York. En welke plek is dan het beste om de collectie te lanceren? New York Fashion Week natuurlijk! De collectie ging op 7 september in wereldpremière tijdens het fashion event van het jaar. De gehele collectie heeft een urban look met een woweffect: blazers met leeuwenprint en elegante tops, stoere bomberjacks en superskinny jeans, fijn kant en rock-'n-roll-leer, felblauw en warmcognac. Behalve kleding (in de maten 36 tot 44) bevat het assortiment ook accessoires en schoenen. 

De gehele collectie ligt straks bij jouw Lidl in de schappen voor een prijs vanaf €7 tot ongeveer €20, met uitzondering op het écht leren bikerjack, deze kost ongeveer €50. Wil jij een van deze items scoren? Vanaf 18 september ligt de collectie wereldwijd (in 28 landen) in de winkels en webshop. Dat zijn meer dan 10.000 (!) Lidl-filialen (en 3 online shops).

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lidl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook