News

Jij kunt €200 winnen tijdens het wereldkampioenschap lui zijn

Lig jij het liefst de hele dag op de bank? Kun jij de hele dag Netflixen zonder het huis te verlaten? Laat jij het liefst je moeder nog je eten en drinken op bed brengen? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Je kunt met deze luiheid namelijk zomaar eens €200 verdienen. Hoe? Dat lees je in dit artikel als je niet te lui bent om te klikken natuurlijk ;-).

Ben jij extreem lui?

Komt bovenstaande jou bekend voor en ben je eigenlijk al moe na het lezen van dit intro? Wacht nog even, want dit nieuws levert jou misschien straks wel geld op. Er is namelijk een heus 'wereldkampioenschap luiheid' waarbij je alleen maar jezelf hoeft te zijn, lui dus. Je hoeft alleen maar te eten, liggen of slapen. Eén ding mag niet en dat is je matras verlaten (nee, ook niet voor de wc!).

kat, lui, moe

Zo doe je mee

Is dit kampioenschap voor jou gemaakt? Begin dan maar vast met oefenen, want het record staat namelijk op 37 uur. In oktober vindt het wereldkampioenschap voor de derde keer plaats, dus heb jij voor nu nog even een goed excuus om de komende weken 'lui' door te brengen.

Beeld: iStock | Bron: Kombini.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook