News

Selena Gomez' Instagram-account is gehackt en plaatste naaktfoto van Justin Bieber

3

Selena Gomez kennen we natuurlijk van haar carrière als Disney-actrice, maar naast zingen is ze misschien nog wel populairder geworden met muziek én mocht ze zichzelf een tijdje de vriendin van mister Bieber noemen. Helaas is het koppel inmiddels uit elkaar, of is Selena nog niet helemaal klaar met Justin? Gisteren plaatste Selena namelijk een wel heel pikante foto van hem op haar Instagram-account en dit is de reden.

Pikante foto's Justin Bieber

Gistermiddag ontstond er nogal wat commotie rondom het Instagram-account van Selena Gomez. Het leek er namelijk op dat Selena volledig uit het niets een wel heel pikante foto van haar ex Justin Bieber heeft geplaatst op haar Instagram. Als bijschrift zou Selena er 'Look at this nigga little shrimpy' bij hebben gezet. Gelukkig bleek uiteindelijk dat Selena deze compilatie naaktfoto's niet zelf had geplaatst, maar dat haar account door 'Islah' is gehackt.

 

Een bericht gedeeld door RDT Pop (@rdtpop) op

Foto's verwijderd

De foto's werden offline gehaald en haar Instagram-account werd uit de lucht gehaald. Justin Bieber en Selena Gomez hebben allebei nog niet gereageerd op het nieuws.

Beeld: Getty Images | Bron: Harpersbazaar.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 2 jaar geleden fleurdk

    Grappig :P Ik heb gehoord dat Selena Perle Bleue gebruikt voor haar gezicht :P

  • 2 jaar geleden Joyadai

    Wie is Islah.

  • 2 jaar geleden Kopjechino

    Die foto was toch al lang al uit dus lekker boeiend

  1. 1