Lifestyle

Van deze quotes krijg je weer even de oppepper die je nodig hebt

Een bad day, off day, brakke dag, hangover, bad hair do, we kennen het allemaal wel. Soms zit alles tegen, ben je snel geïrriteerd en zou je het liefst de hele dag in bed blijven liggen mokken. Het is moeilijk om je eroverheen te zetten wanneer iets tegenzit, maar opgeven is geen optie. Kun je op dit moment wel een oppeppertje gebruiken? Deze quotes maken je dag wel weer goed!

Geef-niet-op quotes

Dat idee wat in je hoofd spookt moet gaan lukken. Je bent er compleet van overtuigd, maar gaat het niet zo snel als dat je zou willen of is het toch moeilijker dan je dacht? Don’t give up. Laat andere niet in de weg staan en ga ervoor!

Laat-ruzie-je-dag-niet-verpesten quotes

Iedereen heeft wel eens een meningsverschil of ruzie. Je kunt je dan onwijs ergeren aan iemand en het zit nog de hele dag in je hoofd. Erg stom als dat de rest van je dag zou verpesten. Het is ook totaal niet nodig. 

Je-komt-er-wel-weer-bovenop quotes

Zit het even niet mee? Een break-up, slecht cijfer, moeilijke periode? Het is balen als je niet lekker in je vel zit. Maar dat je je nu niet goed voelt, wil niet zeggen dat je je altijd zo zal blijven voelen. 

Wees-blij-met-wie-je-bent-en-wat-je-hebt quotes

Wees trots op jezelf! Op alles wat je hebt bereikt, heb gedaan, wie je bent en alles wat gaat komen in het leven. Door dankbaar te zijn straal je dat ook uit en maakt je leven een stukje positiever. 

Positive good quote

Beeld: iStock

Must reads 👀