Fashion

6 winterjas trends voor 2017 die jij gaat dragen

Een jas maakt je outfit helemaal af. Je kunt gaan voor een echte eyecatcher of voor een veilige puffed jacket die elk jaar weer terugkomt. Ook dit seizoen zijn er weer kleuren en printjes die een jas net even een extra touch geven. De winterjassentrends zijn dit jaar redelijk draagbaar, dus deze herfst-winter kun je helemaal all out gaan met de laatste trends. Voor welke trend ga jij?

Sportief

Denk bij de sportieve trend aan een oversized ski-jack, een trainingsjasje in verschillende kleuren en een heerlijk dik vest. Bij de sportieve trend kan je veel verschillende kanten op: ga helemaal all out met kleu. Van legergroen tot baby roze, voor een felle kleur jas moet je bij deze trend zijn. 

Roze sportieve jas Forever21
Roze jas – Forever21
, €28,00

Coolcat bomber
Stoere roze bomber – Coolcat
, €49,99

Blauwe Stradivarius jas
Blauwe jas – Stradivarius
, €45,95

Fury soft

Als je deze jas aantrekt kan je ervan uitgaan dat mensen je de hele dag aaien. Je kunt het je zo gek niet bedenken, ook deze jas is er in allerlei kleuren en soorten te vinden. Op een koude winterdag is deze jas heerlijk om aan te trekken, want koud zul je het zeker niet krijgen. 

Grijze fur Asos

Grijze fur coat – Asos, €87,83

 

Stradivarius
Camelkleurige lammy coat –  Stradivarius
, €55,95

Mango
Flurry roze jas – Mango, €89,99

Forever21
Zwarte berenjas – Forever21
, €41,00 

Classic colors

De kleuren die we deze winter vooral terug gaan zien zijn typische herfstkleuren, zoals klassiek rood, donkergroen, terracotta en chocoladebruin. Kleuren worden op een bijzondere manier met elkaar gecombineerd. Een jas in een unieke kleur is het perfecte item om jouw outfit een speciale touch te geven. 

Stradivarius
Zwarte leather look jas – Stradivarius
, €55,95

Forever21
Shiny legergroene bomber – Forever21, €28,00

Rode jas H&M
Klassiek rode jas – H&M
, €49,99

Zalando
Velvet donkerblauwe jas – Zalando
, €79,99

Puffer

Deze comfi jassen zijn altijd goed in de winter. Je ziet ze elk jaar terugkomen en ze doen het nog altijd goed. De puffer jackets is een veilige keuze voor een winterjas. Wil je niet al te veel opvallen, ga dan voor een basic kleurtje of ga all out met shiny details en een grote kraag.

Bershka puffer
Donkerblauwe puffer – Bershka
, €45,99 

Rode puffer jacket AsosNoisy May puffer jacker – Asos, €51,35

Zilver/metallic

Een kleur die veel gezien is op de catwalk is zilver. Een moderne en futuristische look. Het is een gewaagde jaskleur waarin je zeker zal opvallen deze winter 😉 Bij een all black look zal een zilveren/metallic jasje hem helemaal afmaken.

Bijenkorf puffer jack
America Today puffer jack – Bijenkorf
, €79,99

Forever21
Zilveren jack – Forever21
, €36,00

Bijenkorf
Tommy Hilfiger jack – Bijenkorf
, €139,00

Long trenchcoat

Deze alltime klassieker zien we ook dit jaar weer terug en daar zijn wij heel erg blij mee! Deze jas houd je je benen ook lekker warm, is (vaak) bestendig tegen regen en is ook nog eens héél classy. Triple win! Met een sjaal erbij combineer je deze outfit perfect voor naar buiten. Heb je een wat chiquere gelegenheid? Ga dan voor de extra lange variant, té mooi.

Forever21
Lange donkerblauwe trench – Forever21
, €34,00

Baby roze trench asosBaby roze trench – Asos, €51,35

Asos zwarte trenchZwarte trench jas – Asos, €74,32

Jas

Beeld: iStock.com
Bronnen: en.vogue.fr, elle.com, dailytrend.nl

Must reads 👀