News

Deze Hollywood hunk is weer vrijgezel… omdat hij is vreemdgegaan

Ook al zouden we de Hollywood hunks het liefst zelf versieren, is het toch leuk dat er knappe koppels ontstaan. Toch is een hunk weer vrijgezel, en de reden is niet zo leuk. Zijn ex heeft bekend gemaakt dat hij is vreemdgegaan. En dit heeft de hunk erover te zeggen… 

Terwijl Cole Sprouse net gelukkig is met zijn Riverdale-collega Lili Reinhart, gaat het een stuk slechter op het liefdesgebied van zijn tweelingbroer Dylan. De acteur had ruim drie jaar een relatie met Dayna Frazer. Het knappe koppel plaatste regelmatig foto’s van elkaar op Instagram, een typisch geval van #relationshipgoals. 

Vreemdgaan

Helaas is er een einde gekomen aan het sprookje. Dayna onthult via Instagram Stories dat Dylan is vreemdgegaan. “When you find out your bf cheated on you lol,” schrijft ze bij de foto. Sinsdien heeft de brunette alle foto’s van Dylan verwijderd. Oh noooo!

Reactie

Dylan heeft inmiddels gereageerd op de beschuldigingen van zijn ex. “Het is gecompliceerd en dat blijft het. Maar de mensen die mij kennen weten wat voor persoon ik ben,” schrijft hij op Twitter. “En dat is alles.”

View post on Twitter

Beeld: Getty Images

Must reads 👀