News

Monica Geuze heeft een nieuwe klus gescoord

4

Het geluk kan niet op voor Monica Geuze. Haar relatie met Lars Veldwijk gaat beter dan ooit, ze heeft net een huis gekocht en op carrièregebied gaat het ook enorm lekker. De vlogger heeft namelijk een nieuwe klus in de wacht gesleept! En het is iets heel anders dan vloggen... 

Televisieklus

De beeldschone brunette verschijnt binnenkort weer op tv, in het nieuwe programma Kroongetuige. Monica heeft een aantal dagen in het Zweedse dorpje Öregrund verbleven, waar het programma is opgenomen. 

Cluedo

In Kroongetuige moet Monica, samen met andere BN'ers, een fictieve moord oplossen. In tegenstelling tot de kijker, zien de kandidaten niks van de moord. Ze moeten het doen met een aantal aanwijzingen. Er zit ook een addertje onder het gras: één kandidaat zal er alles aan doen om het moordonderzoek te laten mislukken. Deze kandidaat weet wie de dader is en heeft zwijggeld gekregen. Elke week valt een speurder af. Kroongetuige is dus een mix tussen Wie Is De Mol? en Cluedo.

Concurrenten

De vlogger neemt het op tegen Bram Moszkowicz, Achmed Akkabi, Marcel Musters, Esmée van Kampen, Tooske Ragas, Frits Wester, Fatima Moreira de Melo en Thijs Zeeman. Hoe Monica het ervan af brengt, zien we vanaf 2 september op RTL 4. 

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 7 maanden geleden Eevee

  Ik heb echt al te vaak geklaagd over Monica, maar KOM OP ZEG.

 • 7 maanden geleden SWEETANI

  Betaald Monica Geuze jullie om artikels over haar te schrijven ofzo?

 • 7 maanden geleden greengarden

  Jump, jump, jump on the Monica-train!!

  Lezen jullie nooit de reacties van mensen onder berichten? Als jullie dat wel zouden doen dan zouden jullie zien dat er altijd een fleur is die reclame maakt onder ieder bericht (lijkt me niet dat, dat zomaar mag) EN dat mensen die berichten over Monica kotsbeu zijn.

  Mensen die Monica zo interessant vinden, die volgen haar op alle social media dus die zijn er al van op de hoogte. Er zijn nog zoveel andere bekende vloggers waar jullie niks over schrijven. Betaalt Monica jullie voor publiciteit of wat is dit?

  Jullie schrijven altijd een tijd artikels over een en dezelfde persoon of onderwerp. Vroeger alleen over de Kardashians, toen alleen maar over Riverdales, toen alleen over Beautygloss en nu alleen over Monica. Ooit gehoord van afwisseling? Jeetje dit is gewoon het voorbeeld van slechte journalistiek.

 • 7 maanden geleden Ellie

  Weer een artikel over Monica ja?

 1. 1