News

Monica Geuze heeft een nieuwe klus gescoord

Het geluk kan niet op voor Monica Geuze. Haar relatie met Lars Veldwijk gaat beter dan ooit, ze heeft net een huis gekocht en op carrièregebied gaat het ook enorm lekker. De vlogger heeft namelijk een nieuwe klus in de wacht gesleept! En het is iets heel anders dan vloggen… 

Televisieklus

De beeldschone brunette verschijnt binnenkort weer op tv, in het nieuwe programma Kroongetuige. Monica heeft een aantal dagen in het Zweedse dorpje Öregrund verbleven, waar het programma is opgenomen. 

Cluedo

In Kroongetuige moet Monica, samen met andere BN’ers, een fictieve moord oplossen. In tegenstelling tot de kijker, zien de kandidaten niks van de moord. Ze moeten het doen met een aantal aanwijzingen. Er zit ook een addertje onder het gras: één kandidaat zal er alles aan doen om het moordonderzoek te laten mislukken. Deze kandidaat weet wie de dader is en heeft zwijggeld gekregen. Elke week valt een speurder af. Kroongetuige is dus een mix tussen Wie Is De Mol? en Cluedo.

Concurrenten

De vlogger neemt het op tegen Bram Moszkowicz, Achmed Akkabi, Marcel Musters, Esmée van Kampen, Tooske Ragas, Frits Wester, Fatima Moreira de Melo en Thijs Zeeman. Hoe Monica het ervan af brengt, zien we vanaf 2 september op RTL 4. 

Beeld: Brunopress