News

Kaylee werd geboren zonder vagina en doet wanhopige oproep

Ontdekken dat je ongesteld bent geworden, de eerste keer seks hebben met je vriendje: het zijn bijzondere momenten die Kaylee Moats uit Arizona moet missen. De 22-jarige brunette lijdt aan het syndroom van Mayer-Rokitansky-Küster, en werd zonder vagina geboren. Toch hoopt ze in de toekomst seks te kunnen hebben met haar vriend… 

Eerste keer 

Kaylee treedt naar buiten met haar verhaal, omdat ze geld wil inzamelen voor een operatie waarbij ze een vagina krijgt. Dankzij de operatie hoopt ze alsnog ontmaagd te kunnen worden door haar vriend Robbie, die ze vier maanden geleden leerde kennen. “Het heeft een maand geduurd voor ik Robbie over de aandoening verteld heb”, vertelt ze tegen Daily Mail. Haar grootste angst was dat vriendjes haar zouden uitlachen, maar dat gebeurde niet. “In het begin wist hij niet goed hoe hij moest reageren, maar ik voelde wel steun van hem. Hij liet me weten dat dit onze relatie niet zou veranderen en dat was een enorme opluchting. Gelukkig is hij niet zo gefocust op het seksuele. Die eerste keer zal ik natuurlijk wel zenuwen hebben: zal er iets foutlopen daar beneden? Zal het pijn doen? Dat soort vragen houdt me wakker.”

Ongesteld

De brunette ontdekte pas wat er aan de hand was op 18-jarige leeftijd. Ze werd nog steeds niet ongesteld. Uit een echografie van de gynaecoloog bleek dat ze geen baarmoeder heeft. Op de plaats waar de vaginale opening had moeten zitten, heeft Kaylee een klein kuiltje. De middelbare school was daar haar aandoening geen pretje. “Vriendinnen hadden het over ongesteld zijn en zwangerschappen. Intussen vroeg ik me nog altijd af waar ik die tampon moest steken, want ik vond het gaatje niet.”

Geldinzamelingsactie

De zus van Kaylee heeft een geldinzamelingsactie via GoFundMe gestart om geld in te zamelen voor de operatie. Met succes, er is al duizend dollar te veel opgehaald. Ook legt Kaylee’s vriend Robbie elke maand 50 dollar opzij. Ze hoopt snel geopereerd te kunnen worden. “Door die operatie zal ik me weer normaal kunnen voelen. Ik zal dat deel van mijn leven niet langer hoeven te verbergen,” aldus Kaylee. 

Beeld: iStock

Must reads 👀