Lifestyle

Voetballer aan de haak slaan? Op deze plekken spot jij maar liefst 42 topspelers

Wat doe jij het liefst op vakantie? Wij hangen het liefst de hele dag bij het zwembad op een tropisch eiland inclusief cocktails. Onze favoriete bezigheid is natuurlijk vanuit onze ligstoel knappe beach boys spotten. Maar waar kun je dit nou eigenlijk het beste doen? Wij hebben een lijst ontvangen met dé favoriete bestemmingen van bekende voetballers. Wij gaan snel de lijst checken, want hier zijn sixpacks gegarandeerd! 😉

1. Christiano Ronaldo
Wil je Christiano Ronaldo wel eens in real life tegen het gespierde lijf lopen dan maak je in Ibiza de meest kans. Ibiza is ook meteen de meest populaire vakantiebestemming onder voetballers, hier gingen afgelopen jaar maar liefst 42 topspelers naartoe.

2. Memphis Depay
Memphis is gespot in Los Angeles en vierde hier zijn welverdiende vakantie. Een weekje Los Angeles zeggen wij natuurlijk ook geen nee tegen.

3. Sebastian Prödl
Ook New York is een populaire vakantiebestemming voor veel voetballers. Onder andere Sebastian Prödl pakte het vliegtuig naar de Big Apple en vloog vervolgens nog even door om bij te komen in het zonnige Ibiza.

4. Kevin Volland
Ook om Kevin Volland te spotten in zijn zwembroek moet je afreizen naar het Spaanse eiland Ibiza. Een weekje Ibiza lijkt ons in ieder geval geen straf ;-).

5. Leon Bailey
De Jamaicaanse Leon Bailey ging dit jaar niet alleen op vakantie naar zijn thuisland, maar zocht ook de zon op in Dubai net als zeventien andere profvoetballers. Hier is de kans van slagen dus zeker groot.

6. Marco Höger
Marco neemt het ervan en gunde zichzelf dit jaar zelfs twee vakanties. Hij bracht zijn vakantie voor ons wat dichterbij huis door, hij lag namelijk aan het zwembad in Mykonos. Verder stond er ook nog een weekje Las Vegas op de planning voordat hij weer aan het nieuwe voetbalseizoen begon.

7. Mats Hummels
Mats bracht zijn tijd door op slechts een paar uur rij-afstand vanaf ons kikkerlandje. Hij vertoefte een weekje in Parijs en sloot zijn vakantie af in Las Vegas.

8. Patrik Carlgren
Ook cutie Patrik Carlgren liep deze zomer over de Champs-Élysées. Wij willen ook best een weekje met deze Zweedse hunk naar Disneyland.

9. Joel Pohjanpalo
Parijs is een populaire bestemming dit jaar. Ook Joel pakte zijn koffers om af te reizen naar de stad van de liefde. Misschien niet zo gek om je vriendinnen op te trommelen voor een last minute weekendje Parijs!

Beeld: iStock

Must reads 👀