News

Beruchte Tinderdate gaat na drie jaar eindelijk op date naar Hawaï en zo liep het af

Josh en Michelle waren drie jaar lang een match op Tinder. Hoewel ze al die jaren contact hadden én studeren aan dezelfde Universiteit, is het nooit van een date gekomen. Het leek erop dat de twee elkaar nooit in real life zou gaan zien, totdat Tinder zich in het gesprek mengde. Tinder stuurde de lovebirds op eerste date naar Hawaï en dat ging bleef niet onopgemerkt. Hier lees je hoe de date is verlopen en of er nog een tweede date in zit.

Tindermatch

Ongeveer een maand geleden schreven we al over de Amerikaanse Josh en Michelle. De tweede leerden elkaar kennen in 2014 via de datingapp Tinder. Josh waagde het erop en stuurde Michelle een berichtje. Het bleek niet gelijk een match made in heaven, want Michelle stuurde pas twee maanden later iets terug. Josh kon er wel om lachen en na wat kort contact besloot hij een grapje uit te halen. “Hey, sorry ik stond onder de douche”, stuurde hij terug na weer twee maanden stilte. Zo bleven de twee matches drie(!) jaar met elkaar chatten , zonder elkaar in het echt te ontmoeten. Totdat Josh een screenshot van het gesprek online plaatste. Het bericht ging viral en ook bij Tinder bleef dit niet onopgemerkt. De datingapp gaf hen de kans om op dreamdate met een bestemming naar keuze te gaan en ze zijn nu eindelijk geweest!

View post on Twitter

Tweede date?

Tinder gaf de studenten de vrije keus om een stad te kiezen voor hun eerste date en dan ga je natuurlijk voor niets minder dan het zonnige Hawaï. Afgelopen week zijn de twee naar de droombestemming afgereisd en nu vragen wij ons natuurlijk allemaal af hoe dit is verlopen én of er een tweede date inzit natuurlijk! Televisiezender GMA volgde Josh en Michelle tijdens de date en was iedereen natuurlijk razend benieuwd. Is er een vervolg? ‘We hebben nog geen concrete plannen op dit moment, maar we zien elkaar vast nog wel wanneer we weer terug zijn’ zegt Michelle in de video. Josh bevestigt dit en zegt: ‘Ik weet het bijna zeker, ze is zo grappig. Wanneer we thuis zijn spreken we weer af’. So cute! Nou ladies, misschien moeten we Tinder toch nog een kans geven ;-).

Watch on YouTube

Beeld: iStock | Bron: Mashable.com, GMA

Must reads 👀