Leuke modeblogs

Fashion door Redactie

De bekende modeblogs kennen we inmiddels wel, maar what about de upcoming, nieuwe hippe modeblogs van jonge fashionista's? Girlscene signaleerde de leukste voor je.

Lisa Olsson is een 14 jarig meisje uit Malmo, Zweden. Al twee jaar lang post ze bijna iedere dag foto's van haar looks op haar site. Haar stijl is lief, bloemerig met wat rock 'n roll. Haar kleding komt meestal van de H&M wat ze weer combineert met vintage items.

The Cherry Blossom girl is de blog van het Franse meisje Alix. Ze post foto's van haarzelf in de meest mooie outfit's op de meest fantastische plaatsen . Haar site www.thecherryblossomgirl.com is in het Frans en Engels.

Renee Sturme is een Nederlandse blogster. Op haar site www.fashionfillers.com post ze foto's van haar outfits maar ook van haar werk en haar vakanties . Ze houd van de Beatles, unieke stijlen én de "mooiheid van lelijkheid".

Tavi is 12 jaar oud . Ze trekt zich niks aan wat mensen van haar of haar stijl vinden . Op haar blog http://tavi-thenewgirlintown.blogspot.com/ vertelt ze ook wel over de confrontaties die ze met kinderen uit haar klas heeft . Maar ze post vooral foto's van haar stijl. Bijzonder!

Rumi Neely beheert www.fashiontoast.com , een site waar ze foto's plaatst van haar kleding en veilingen op het internet . De foto's zijn bijna altijd gemaakt door haar vriend. Ze koopt haar kleding echt overal! Rumi is overigens ook model, dat kan je ook wel zien aan de poses die ze aanneemt voor haar foto's.

met dank aan Sara