News

Justin Bieber onthult hartverscheurende reden van afzeggen tournee

Duizenden fans waren diepteleurgesteld toen Justin Bieber zijn tournee vanuit het niks beëindigde. Meteen deden de wildste geruchten de ronde. Waarom zou hij zomaar zijn concerten aflassen, is de popster oververmoeid of is er sprake van een geldkwestie? Justin laat eindelijk iets van zich horen en onthult de reden waarom hij zijn tournee vervroegd heeft beëindigd. We voelen met je mee, Justin… 

Verbroken relaties

De zanger heeft een lang en emotioneel bericht op Instagram geplaatst om zijn teleurgestelde en bezorgde fans te woord te staan. Justin begint met een bedankje richting zijn fans. “Leren en opgroeien is niet altijd gemakkelijk geweest, maar de wetenschap dat ik niet alleen ben, heeft me op de been gehouden,” schrijft hij. Justin geeft toe dat hij niet alles goed heeft aangepakt in zijn leven. “Ik heb mijn verbroken relaties laten bepalen hoe ik anderen behandelde. Ik heb bitterheid, jaloezie en angst mijn leven laten domineren.”

Fouten

De popster geeft aan dat hij van zijn fouten heeft geleerd en er achter is gekomen wie hij écht is. “Ik ben me er erg van bewust dat ik niet perfect ben en dat ik weer fouten zal maken. Maar daar schaam ik me niet voor. Ik wil er juist van leren. En ik zal niet meer mijn verleden mijn toekomst laten bepalen.”

Moeilijke tijd

Justin onthult ook de reden waarom hij zijn tour plotseling heeft afgezegd. Hij biecht op dat het niet zo goed met hem gaat en hij tijd voor zichzelf nodig heeft. “Dat ik deze tijd voor mezelf neem, wil zeggen dat ik duurzaam wil zijn. Ik wil dat mijn carrière overeind blijft, maar ook mijn gemoedstoestand, hart en ziel. Zodat ik de man kan zijn die ik wil zijn, de echtgenoot die ik uiteindelijk wil zijn en de vader die ik ooit wil zijn.” De popster blijft redelijk vaag, maar het is duidelijk dat hij niet zo lekker in zijn vel zit en hij er even tussenuit moet om aan zichzelf te werken. Super dapper dat Justin voor zichelf durft te kiezen!

Beeld: Getty Images