Fashion

De stijl van... Linda

In de rubriek "De stijl van..." interview ik meiden met een eigen, aparte en inspirerende stijl. Je leest over hun shoptips, eigen smaak én je kunt meteen zien hoe zij zich kleden. Watch, learn & dress!

Dit stijlinterview is met Linda, een meisje met een fashioncrush voor.... (niet lachen!)... sokken! Daarnaast is ze dol op bandshirts, H&M, online shopping en buitenlandse fashion blogs.

Vertel eens wat je over jezelf…
Ik ben Linda, 17 jaar oud en ik woon in Vlaardingen. Ik ben heel erg verslaafd aan muziek, daarom koop ik eigenlijk ook veel meer cd's dan kleding. Verder hou ik van verhalen schrijven, tekenen, met vriendinnen afspreken, concerten bezoeken en met mijn hondje spelen.

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Sokken! Haha, het klinkt heel raar, maar ik hou van sokken. Ik vind het geweldig om een kort broekje, een rokje of een jurkje met een panty te dragen en daaroverheen sokken. Ik zweer bij de witte Umbro sokken (ja die dingen die iedereen zo afgrijselijk vind, ik vind ze echt geweldig). En ik ben ook dol op bandshirts.

Shop je veel?
Eigenlijk shop ik heel weinig de laatste tijd. Ik ga vaak even de stad in zonder dat ik wat koop, of ik ga alleen de muziekwinkels in en kom terug met een cd. Ik kijk wel heel vaak op online shops (H&M, Topshop.com, et cetera). Maar het komt maar heel weinig voor dat ik dan ook echt iets koop.

Ben je van de dure merken of meer van de low-budget vondsten?
Ik hou meer van goedkoop, aangezien je dan ook veel meer kan kopen.

Wat is volgens jou dé trend van dit moment?
Hele dikke, grof gebreide sjaals, leuke mutsen en maillots.

Wat zou jij nou nóóit dragen?
Uggs, ik vind ze echt spuuglelijk. Hetzelfde geldt voor Crocs, maar dat vind zo'n beetje iedereen wel denk ik.

In welke stad shop je het liefst, en wat zijn dan je favoriete adresjes?
Rotterdam! Het is maar 10 minuten hiervandaan met de trein, dus lekker dichtbij. Bij de H&M ga ik zeker even langs, voor de rest maakt het me niet zo heel veel uit. Ik loop altijd alle winkels in en als ik iets leuks zie neem ik het mee. En sowieso zijn online shops nog veel geweldiger; vooral de winkels die je in Nederland niet hebt, daar kun je zo kleding van laten thuisbezorgen…

Heb je nog een geheime fashiontip voor de lezers?
Amerikaanse en Zweedse fashion blogs volgen! Sommige meiden hebben zo'n ongelofelijk inspirerende stijl…

Wat wil je nog meegeven aan de Girlscene bezoekers?
Draag waar jij je goed in voelt! En trek je vooral niets aan van wat anderen van jouw kleding vinden.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved