News

Jaaa! Channing Tatum komt naar Nederland en jij kunt ‘m tegen het lijf lopen

We weten niet wat je vrijdag 18 augustus te doen hebt, maar geloof ons als we zeggen dat je een héél goede reden hebt om naar Amsterdam te komen. Deze keer niet alleen om je spaarrekening te plunderen en los te gaan in de sale, trouwens. Nope, niemand minder dan überhottie-deluxe Channing Tatum bevindt zich dan in onze hoofdstad en OMG… Dat betekent dat je ‘m zomaar tegen het lijf kunt lopen in de stad.

Hopelijk ben je al bijgekomen van dit nieuws, maar ja: Channing komt dus echt (wéér) naar Nederland! Stiekem hopen we natuurlijk dat hij al eerder voet op Nederlandse bodem zet, maar de 18e is hij dus in ieder geval in Amsterdam. En daar worden we heel blij van.

Logan Lucky

Oh, Channing is trouwens niet in Amsterdam om ons een plezier te doen vakantie te vieren, maar om de film Logan Lucky te promoten. De actiefilm over broers Jimmy (Channing) en Clyde (Adam Driver) gaat die vrijdag in première en daarom worden we vereerd met een bezoekje van de wereldster. De film wordt voor het eerst vertoond in Pathé Tuschinksi, dus je weet in ieder geval waar je een glimp van hem kunt opvangen!

Beeld: Getty Images | Bron: NU.nl

Must reads 👀