Kledingtips van Kim Kardashian

Fashion door Redactie

Je zou bijna vergeten dat Kim Kardashian voordat ze doorbrak met haar seksvideo ook nog een beroep had. Ze was namelijk een styliste. En dat is te zien: Kim draagt namelijk altijd kleding die perfect bij haar figuur past. Lees hier wat zij doet om geen modderfiguur te slaan.

1. Vind een goede kleermaker

Kim vindt het erg belangrijk dat haar kleding goed om haar lichaam past en daarom heeft ze een eigen kleermaakster die met haar mee gaat als ze gaat shoppen. Mocht de kleding niet goed zitten, dan is het altijd handig om een professional bij je te hebben die de kleding op maat maakt. Een ‘personal kleermaker’ is voor ons een beetje decadent, maar als je tussen de regels doorleest dan wil Kim alleen maar zeggen dat kleding goed om je lichaam moet zitten. Alleen vragen wij onze moeder liever of ze die broek op maat wil maken ;-) Of zoek een goedkoop vermaak-zaakje!

2. Accentueer je taille

Om haar taille te accentueren gebruikt Kim vaak een riem. Hierdoor worden haar vrouwelijke vormen extra benadrukt. Wauw!

3. Vermijd oversized shirtjes en jurkjes

Je zult Kim nooit zien in oversized jurkjes en topjes. Met haar figuur lijkt het dan net alsof ze zwanger is, zoals ze zelf zegt. In plaats daarvan draagt ze een maxidress, die deze zomer erg in is.

4. Gebruikcorrigerende lingerie

Vooral onder jurkjes gebruikt Kim corrigerend ondergoed. Het klinkt misschien onflatteus, maar het zorgt er wel voor dat je lichaam gladder en slanker lijkt, zonder dat je overal hobbels, deuken en rollen tegenkomt. Bij Hunkemoller en Hema hebben ze hele fijne 'shapewear'.

5. Wees trots op je vrouwelijke rondingen

Je ziet er pas echt mooi uit als je je lekker voelt in je lichaam. Kim ziet er op elke foto zelfverzekerd uit en dat komt omdat zich prettig voelt in haar lichaam. Ze is trots op haar rondingen en benadrukt die graag door jurkjes te dragen die perfect om haar lichaam passen.

Heb jij misschien nog leuke kledingtips, en wat vind je van die van Miss Kardashian?

Door Gabriella

Bronnen: pseriesstylist.com cbslimited.com, Whyfame, kimkardashian.celebuzz.com