News

Onthuld: déze influencer staat op de cover van de vernieuwde CosmoGIRL! (+ win te gekke prijzen)

Bloggers en vloggers kom je allang niet meer enkel online tegen. Ze liggen met hun boeken in de boekhandel, brengen eigen collecties uit en staan zelfs op de cover van grote tijdschriften. CosmoGIRL! is volledig vernieuwd én heeft een influencer de grote eer gegeven om de gloednieuwe cover te sieren. Lees snel verder voor de onthulling en maak kans op te gekke prijzen. 

Claartje Rose

Hoe cool is het als je jouw favoriete influencer op de cover van een tijdschrift ziet! Als je geïnspireerd raakt door de stijl van Claartje Rose, dan hebben we goed nieuws. Zij is de influencer die op de cover van de vernieuwde CosmoGirl! staat. Super cool! Claartje siert niet alleen de cover, maar vertelt ook in een interview over haar drukke schema en de vele wereldwijde trips die zij maakt.

Vernieuwd

Claartje is niet de enige reden om de nieuwe CosmoGIRL! in huis te halen. Het tijdschrift is vernieuwd! Het thema van deze CG! is Wanderlust en daar lees je van alles over. Daarnaast vind je in CG! super leuke nieuwe rubrieken zoals 24u met… waarin een Born to Lead girl een kijkje geeft in haar leven en vertelt hoe een gemiddelde dag verloopt, Ready to Wear waarin een designerlook wordt vertaald naar een budgetvriendelijke shopping, Beauty Test waarin de redactie iedere maand beautyproducten, tools en behandelingen test, en eigen modeshoots die vaak in het buitenland geschoten worden.

Prijzen

Om de restyling van CosmoGIRL! te vieren, zit er nu bij elke CG! een kraslot waarmee je kans maakt op te gekke prijzen. CG! geeft maar liefst 227 te gekke prijzen weg, waaronder prijzen van Benefit, SUITSUIT, Real Techniques, Primark, Kiko Milano, Aussie, Blond Amsterdam, Guess en nog veel meer. Koop snel de nieuwe CG! en check snel jouw unieke code op cosmogirl.nl/krasloten.

winnen cosmogirl girlscene

Claartje Rose op de cover

claartje rose cover

Beeld: CosmoGIRL!