News

Deze horrorbeelden op een kermis gaan de hele wereld over en het is jouw ergste nachtmerrie

Een leuk dagje naar de kermis veranderde in een grote nachtmerrie. Bij een ritje in de ‘Fire Ball’ werden meerdere mensen in volle vaart uit de attractie geslingerd. Een kermisganger kan het zelfs niet meer navertellen, anderen liggen zwaargewond in het ziekenhuis. Het vreselijke ongeluk is vastgelegd en de beelden gaan de hele wereld over. Let op: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren. 

De kermis is ieder jaar weer een gebeurtenis om naar uit te kijken. Zo ook voor inwoners van Ohio, die elk jaar naar de Ohio State Fair gaan. Maar de kermis is afgeblazen na een vreselijk ongeluk. Een kermisattractie brak af en meerdere mensen werden keihard uit de attractie geslingerd. Een omstander heeft het vreselijke ongeluk gefilmd.

Een 18-jarige man overleefde het ongeluk niet. Er zijn vijf mensen zwaargewond geraakt, twee mensen zijn inmiddels stabiel. De gouverneur van Ohio, John Kasich, heeft de kermis afgeblazen en een onderzoek naar het ongeluk ingesteld. Er zijn de laatste tijd meer horrorverhalen op de kermis in het nieuws gekomen. Een tijdje geleden schoot op de Amsterdamse kermis in de attractie Bungee Katapult de beugel die een kermisganger moest vasthouden los. Dankzij een extra riem viel ze niet naar beneden.

Let op: schokkende beelden!

View post on Twitter

Beeld: iStock

Must reads 👀