News

Dit Nederlandse YouTube-koppel is uit elkaar

Er zijn de afgelopen jaren héél wat YouTube-sterren bijgekomen en zijn er zelfs YouTube-koppels ontstaan. Wat is jouw favoriete YouTube koppel? Zoëlla en Alfie? Mascha en Gregor of Jill en Milan? Helaas is vandaag één van de leukste Nederlandse YouTube koppels nu uit elkaar en dit deelden zij met ons in een emotionele video.

Eén van onze favoriete YouTube-koppels zijn uit elkaar. We hebben het over Jill (Croco Jill) en Milan (Knol). Dat maakte het stel dinsdag in een emotionele videoboodschap via het YouTube-kanaal van Jill. ‘Soms is ‘houden van’ niet meer genoeg’ zegt Jill. Ze leggen in de video uit dat ze beide niet in hun appartement in Nijmegen blijven wonen, maar gaan allebei op zoek naar een nieuwe woning.

Watch on YouTube

De reden

De reden dat het stel uitelkaar is gegaan is dat ze beide erg verschillend zijn. In het begin was dit geen probleem, maar toen ze gingen samen wonen kwamen de verschillen steeds meer naar boven. Het zorgde ervoor dat ze veel meer vriendschappelijk met elkaar omgingen dan dat zij samen een relatie hadden. Het stel dat al vijf jaar bij elkaar is vertelt dat ze gelukkig niet met ruzie uit elkaar zijn gegaan. 

Beeld: 

Must reads 👀