Laura bij River Island

Fashion door Redactie

Zondagmiddag, kwart over vijf. Na een hele middag Amsterdam af te hebben gestruind, moet ik nog even snel iets kopen bij de DA. Ik loop de Mediamarkt uit en loop (bijna!) automatisch naar de DA.

Maar… Wat schetst mijn verbazing? De winkels aan de overkant zijn geopend. Zara, Pieces, Steps… Best leuk allemaal, en ik glimlach dan ook. Mijn glimlach verandert acuut in een brede grijns en ik spring enthousiast op en neer als ik de laatst geopende winkel zie: River Island! Al máánden zie ik artikelen in glossy’s, met daarin de meest fantastische kleding. Als bijschrift staat er dan vaak: River Island, € 49,95…

Ik ren de winkel in en raak ieder shirt aan wat ik zie. Ik ben verliefd, en hoé! Nog geen twintig minuten later loop ik de winkel uit met een nieuwe broek, een nieuw shirtje en nieuwe schoenen. Eerlijk gezegd zou ik de halve winkel hebben gekocht, maar jammer genoeg (en gelukkig best slim) heb ik ervoor gekozen geen krediet te nemen op mijn bankrekening. Sinds zondag denk ik nergens anders meer aan dan aan die fantastische winkel met de prachtigste kleding, en dat alles voor zo (relatief) weinig geld!

Mijn aangeschafte artikelen:

Chanel-like crème-zwarte quilted ballerina’s

Hoge, grijze pantalon met hippe opgerolde pijpen

Basic groen/wit gestreept shirtje met lieve knoopjes

River Island zit in de Kalverstraat van Amsterdam en sinds kort ook in Rotterdam (Linea Nova, Binnenwegplein). Shop ze!

Door Laura