News

Huh? Martin Garrix nu weer intiem gespot met deze beeldschone dame

Als je wereldwijd bekend bent en Justin Bieber tot je beste vrienden kunt rekenen, heb je aan aandacht geen gebrek. Martin Garrix wordt dan ook geregeld gespot met mooie dames aan zijn zijde. Nog geen maand geleden werd de dj betrapt met Dua Lipa, maar nu is er een liefdesfoto geplaatst waarop hij met een andere bloedmooie dame staat. Huh?! 

Liefdesvakantie

Het liefdesleven van Martin Garrix, wiens echte naam Martijn Garritsen is, is op z’n minst ingewikkeld te noemen. Een maand geleden werd hij betrapt door paparazzi tijdens een intiem moment met Dua Lipa. Het management van de dj verklaarde toen al dat het om een ‘vriendschappelijke’ knuffel ging, maar de kiekjes vertelden toch een ander verhaal. Maar blijkbaar is het niet gelogen, want Martin is op een liefdesvakantie met… Charelle Schriek. 

Insta-official

De relatie van Martin en Charelle werd in januari ontdekt doordat de twee foto’s plaatsten van dezelfde locaties. Dat kon geen toeval zijn! En dat was het ook niet. De BFF van Justin verklaarde later dat hij en het model het gezellig hebben, maar er geen stempel op hebben geplakt. Blijkbaar hebben de tortelduifjes het nog steeds gezellig, want Charelle deelt een romantische foto van hun liefdesvakantie op Ibiza. Is het nu dan tóch officieel? 

Lees ook: 

Beeld: Brunopress