Beauty

Met deze 5 producten verzorg jij deze zomer je huid extra goed

In de vakantie wil je niets liever dan lekker zonnen en genieten van het mooie weer in je bikini. Maar wat nou als je bent verbrand en/of gaat vervellen? Deze producten van Beautybox helpen je tegen het vervellen en zorgen voor een zachte huid én lippen. En voor in de avond na de hele dag zon te hebben gevangen, zit er nog een lekkere bodymist bij om jezelf mee onder te sprayen om de show te stelen. 

Bodylotion Vogue cosmetics♥ Vogue – Glow & Shine Bodylotion Spray&go 200ML €5,99
Glow & Shine is geïnspireerd op de tropische geurbeleving in combinatie met luxe diamantpoeder die de huid optimaal voedt. Perfect dus voor na een dagje strand, waardoor de huid wordt gehydrateerd en zacht wordt. Ook zorgt hij voor een subtiele glow op de huid. Hij trekt binnen enkele seconden in. De dierproefvrije bodylotion spray plakt niet en is niet vettig. 

greenland body mist Beautybox Greenland – Body mist 75ML €14,95
Na je heerlijke dagje strand en het nemen van een douche is het tijd om lekker te ruiken voor het avondeten. De Greenland Fruit Emotions body mist ruikt heerlijk naar aardbei en anijs. De bodymist is verpakt in een stijlvolle fles en is handig mee te nemen in je tas. Hij is luchtig en verfrissend voor de zomer. De mist is wederom dierproefvrij. Leg de bodymist in de koelkast voor een extra verfrissend effect. 

microfinish olie beautybox♥ Paul Yacomine – Microfinish No 2 25ML €16
Microfinish No 2 is een versterkende ultra-voedende mix van essentiële oliën. De aanvullende olieserum dringt de haarschacht door om kostbaar vocht aan te vullen. De microfinish is geschikt voor elk haartype. Breng het product na het douchen aan op droog haar en creëer glanzend en zijdezacht haar! 

Jelly pong pong beautybox
♥ Jelly Pong Pong – Bare Necessities Highlighting Pencil €16,10
Dit dierproefvrije potlood is een verzachtende highlighter, oogschaduwbasis, liner en concealer in één. Het potlood zorgt voor een stralende look. Blend het op je voorhoofd, jukbeenderen en lang de neus om je features te verlichten. Je kan er ook donkere kringen en huidoneffenheden mee verhullen. 

♥ Jelly Pong Pong – Lip butter ‘Ballons’ €17
Een lipbutter die geïnspireerd is op de favoriete lipstick van Kylie Jenner. Deze kleur zit tussen een toffee en nude tint in. Lipbutter ‘Ballons’ heeft een lichtrode ondertoon, dit zorgt voor een warm complex. Kortom; deze kleur is helemaal summerproof! 

Wil jij ook de Beautybox bestellen? Klik dan hier.

Lees ook: 

Must reads 👀