De stijl van... Denise

Fashion door Redactie

In de rubriek "De stijl van..." interview ik meiden met een eigen, aparte en inspirerende stijl. Je leest over hun shoptips, eigen smaak én je kunt meteen zien hoe zij zich kleden. Watch, learn & dress!

Dit stijlinterview is met Denise, een meisje dat gek is op jurkjes & het bekijken van modeblogs én graag in Zwolle en Almere shopt.

Vertel eens wat je over jezelf. Hoe oud ben je, wat zijn je hobby’s…

Ik ben Denise en ben 17 jaar. Ik hou heel veel van webdesign, winkelen, foto's maken en dansen. Ik heb zelf ook een profielensite met een weblog, die kun je vinden op mijn profiel. Ook bekijk ik heel veel modeweblogs! Daar kan ik uren op rondkijken. Ik werk nu ook een jaartje bij een ijssalon, en ik ben nog niet van plan daar weg te gaan.

Hoe zou jij je stijl omschrijven?

Ik vind het heel leuk om jurkjes te dragen met een mooie panty. Ook hou ik veel van cardigan vestjes, rokjes, spijkershorts en tailleriemen. Ik vind het leuk om te combineren!

Shop je veel? En zoja, hoe vaak?

Niet heel vaak. Ik woon in een dorp, en ik winkel toch liever in de stad. Meestal ga ik naar Zwolle of Almere toe, omdat dat het dichtst bij is. Dat is ongeveer 1 keer in de anderhalve maand, en soms koop ik wat tussendoor.

Ben je van de dure merken of meer van de low-budget vondsten?

Low-budget; ik ben niet echt van de merken. Ik vind merkkleding vaak veel minder leuk en als iets weinig kost kan je lekker meer kopen. Dat heb ik liever dan dat ik een duur shirtje in mijn kast heb hangen. Ik weet zeker dat ik dat dan toch niet zo vaak aan zal hebben.

Wat is volgens jou dé trend van dit moment?

Er zijn wel meerdere trends die ik heb gezien en heel erg leuk vind: acid jeans, gladiatorhakken of -sandalen, taillerokjes, spijkerjasjes, panty's met scheuren, blazers, ritsen…

Wat zou jij nou nóóit dragen?

Doc Martens schoenen, sorry, maar die vind ik echt niet mooi!

In welke stad shop je het liefst, en wat zijn dan je favoriete adresjes?

Ik winkel het liefst in Zwolle en Almere. Meestal ben ik als eerste te vinden in de H&M. De Zara, Berschka en Vero Moda vind ik ook leuk. Ik heb ook hele leuke dingen van de Promod, die kun je in België en Frankrijk vinden.

Heb je nog een geheime fashiontip voor de lezers?

Als je niet zoveel inspiratie hebt, dan zou ik zeker eens wat modeweblogs bezoeken. Ook is www.lookbook.nu helemaal geweldig, je zult er zeker iets aan hebben. Mensen over de hele wereld posten daar hun looks, dat is super om te zien.

Wat wil je nog meegeven aan de Girlscene bezoekers?

Ik vind gewoon dat je moet aantrekken wat je leuk vind. Je moet je niet teveel aantrekken van wat anderen van je kleding vinden, dat is zonde!