Real life

Girls Issues: Wel of niet opnieuw een relatie?

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die verliefd is op haar ex en niet weet of ze nog een keer een relatie moeten nemen. 

Hey Girlscene

Ik weet niet wat ik moet doen.

Een jongen vindt mij leuk en ik vind hem ook leuk. We hebben al een keer iets gehad, maar ik wilde niet meer omdat ik niet wilde dat anderen het zouden weten.

We vinden elkaar nog steeds leuk, maar ik ben bijna een jaar geleden verhuisd. Ik woon nu wel wat verder weg. Niet super super ver weg (80 Km), maar toch wel lastig om af te spreken, omdat we allebei naar school gaan.

Onze vrienden vinden dat we niet nog iets moeten beginnen omdat ik al zo vaak zijn hart heb gebroken en ik heb gewoon geen zin in awkward situaties met onze vrienden. Dus moet ik wel of geen relatie met hem beginnen? We vinden elkaar al meer dan 2 jaar leuk en hebben al een paar keer wat gehad. We zijn allebei 16 jaar. Ik hoop dat jullie het snappen.

xo anoniempje

Girls Issues verliefdLieve anoniempje,

Dat is een moeilijke situatie omdat jullie best ver bij elkaar vandaan wonen. Denk goed bij jezelf na; stel dat jullie weer een relatie krijgen, wil je deze keer dan wel dat anderen mensen het weten?

En waarom wilde je niet dat anderen mensen het wisten? Als je nadenkt over de vraag die betrekking heeft op het verleden, kan je waarschijnlijk ook beter antwoorden op je huidige vraag (of je weer een relatie moet nemen).

Je kan natuurlijk lijstjes maken met voors en tegens over de jongen, je vrienden en ouders om advies vragen, of ons om advies vragen. Maar de enige die deze vraag echt kan beantwoorden ben jij. Dus luister naar je gevoel en probeer het gewoon! Misschien krijg je later anders spijt dat jullie het nooit een echte kans hebben gegeven.

Succes!

Liefs,
Girlscene

Lees ook: 

Beeld: iStock

Must reads 👀