News

Dit is waarom Ed Sheeran gestopt is met Twitter

Instagram, Facebook en Twitter, wij zijn dagelijks druk bezig om onze social mediakanalen up to date te houden. Ook de celebs zijn enorm actief op social media, denk bijvoorbeeld aan Ed Sheeran. Met bijna twintig miljoen volgers is hij ontzettend populair op Twitter. Toch besloot hij per direct te stoppen met het tweeten en dit is de reden waarom.

Afgelopen week kregen wij het goede nieuws dat hij (eindelijk!) volgend jaar gaat optreden in de Amsterdam ArenA. Helaas vandaag wat minder goed nieuws, de 26-jarige zanger is namelijk per direct gestopt met zijn Twitter-account.

“Ik kijk op Twitter en ik zie alleen maar mensen die gemene dingen zeggen. Zo’n opmerking kan je dag verpesten. Daarom Twitter ik niet meer.” zegt Ed Sheeran tegen The Sun. Het kost hem te veel energie om uit te zoeken waarom mensen hem zo haten. Daarnaast zegt hij liever persoonlijke contact te hebben met zijn vrienden en familie.

Niet getreurd, zijn Twitter-account bestaat nog wel. Hierop worden voortaan alleen nog automatisch tweets doorgeplaatst vanaf zijn Instagram.

Lees ook:

Beeld: iStock | Bron: Independent.co.uk, AD.nl

Must reads 👀