De modeblog van… Juley Le

Fashion door Redactie

De tweede modeblog die we in de rubriek ‘de modeblog van…’ in de schijnwerpers zetten is de blog van Juley Le. Juley is 23 jaar en een zelfuitgeroepen foodie (ze houdt van eten, veel eten) en vertegenwoordigt naar eigen zeggen “de Zuidelijke fashionista’s uit New Orleans, Louisiana.”

Juleys blog is een samenstelling van haar dagelijkse outfits en verslagen van de plaatsen waar ze uit eten gaat. Haar blog bestaat sinds juli 2008.

Juley houdt er van om kleding te kopen die veelzijdig is, zodat ze door deze te combineren met oude kledingstukken looks kan creëren die ‘eigen’ zijn. “Ik hou er van om saaie kleuren als grijs, zwart en beige te mixen met tonnen textuur”, zegt ze. Juley omschrijft haar stijl als “sophisticated met trendy neigingen”. Haar inspiratie haalt ze van blogs, vintage winkels, de Vogue en streetstyle, en shoppen doet ze het liefst bij Zara, Forever 21 en United Apparel Liquidators (UAL), een winkel waar designerkleding van het vorige seizoen te koop is. De belangrijkste items in haar kledingkast zijn haar Doo.Ri top en Alexander McQueen teenlaarsjes: “Zonder deze stukken is mijn kledingkast saai!”

Laatste aankoop: “Eerlijk gezegd heb ik al maanden niet meer geshopt, maar mijn laatste aankoop is een oranje jurk van de Anthropologie lijn bij Sears!”

Mode-icoon: “Ik draag alles wat Carine Roitfeld draagt.”

Must have item: “Fantastische schoenen en personaliteit: je moet de kleding kunnen dragen, en niet door de kleding gedragen worden.”

Door Melissa Sluyter