Anne ging op LadyTalk shopping experience

Fashion door Redactie

Anne won onlangs kaartjes voor de LadyTalk shopping experience. Een hele dag shoppen mét drankjes, een lunch, een afterparty en speciale shopgids met allerlei exclusieve kortingen en aanbiedingen. Dit keer was het in Maastricht. Hier haar verslag van de shopdag!

Rond 10 uur werden mijn vriendin en ik, samen met nog heel veel anderen, verwacht in een chique hotel (hotel Derlon) op het onze lieve vrouwenplein in Maastricht. Daar hield iemand de deur voor ons open en verwees ons door naar beneden. Beneden stonden een paar mannen ons op te wachten met een mooie grote roze shoppingbag en een gids waar het programma, de plattegrond van Maastricht en een aantal leuke acties op stonden. Ook kregen we als verwelkoming een stukje vlaai en kopje koffie, thee of een glas jus. Toen waren we vrij om te gaan shoppen. Het was heel leuk om te zien hoe je aan de winkels kon zien dat ze meededen aan deze dag; ze hadden roze lopers en roze linten gekregen en daarmee de ingang versierd.

Om 1 uur werden wij in een café verwacht voor de lunch. Toen we aankwamen mochten we naar boven, naar een klein zaaltje, waar een soort lopend buffet was. We kregen één drankje en mochten zelf brood (witte bolletjes, bruine bolletjes, stukjes stokbrood etc.) pakken en daarbij was er beleg, kaas, ham, tonijnsalade en jam.

Tegen 2 uur gingen we weer de stad in, maar omdat het heel hard (al de hele dag) regende en we de stad al wel voor een groot deel gezien hadden, zijn we maar bij V&D gaan zitten met een lekkere huisgemaakte limonade. Toen we dat ophadden zijn we nog even door de straten met wat kleinere winkeltjes gelopen, waar ik anders ook niet zo snel in zou lopen. Dat is heel leuk als je er eigenlijk nooit zo op hebt gelet.

Om 4 uur was de afterparty weer bij hotel Derlon. Bij aankomst kreeg je een likeurtje van licor 43 en dat was echt heel lekker, maar je voelde hem wel gelijk zitten. Toen iedereen er was, werd uitgelegd waarom het optreden van Replay niet doorging. Dat was omdat er te weinig mensen zich hadden aangemeld, ze hadden het 3voudige verwacht van wat er was gekomen. Maar omdat dat optreden niet doorging verlootten ze een heel chique fles champagne onder alle dames (en één heer) en een heel mooie tas van Winckers Lamberti. Er werden ook nog lekkere hapjes uitgedeeld, maar die heb ik niet gehad.

Toen we naar huis gingen kregen we een goodiebag met een kortingsbon voor Health City, het 2e kaartje gratis voor Replay, kortingsbon voor de lentebeurs in het Mecc in Maastricht, een tijdschrift “Mijn Geheim”, kortingsbon voor licor 43, lippenbalsem van Triumph, iets voor je gezicht van H2O+, handcrème van H2O+, nog iets voor je gezicht ook van H2O+, body lotion van In Fine, een licor 43 bonbon en nog een kleine fles van licor 43.

Ik heb echt een hele leuke dag gehad en voelde me helemaal vrouw, na die dag. Het was echt heel leuk om het eens mee te maken. Maar ik vond het wel jammer dat veel acties voor de duurdere winkels waren en ik vond het ook jammer dat mijn vriendin en ik toch wel heel duidelijk de jongsten waren, de rest van de vrouwen was toch wel rond de dertig.

Mijn aankopen:

Jasje van converse, bij de Britain, €69,99.

Kettinkje van de Accessoirize, €8,90 met de cjp-pas €8,01 (dankzij Girlscene!)

Zwarte ballerina’s van Via Uno, €59,95 met 10% korting van Ladytalk.

Rokje van Killah bij de Different €59,95.

Jurkje ook van de Different €39,95