Films & Series

OMG! Deze Liar had eigenlijk A.D. moeten zijn in Pretty Little Liars

Het duurt nog tot zondag voordat de allerlaatste aflevering van Pretty Little Liars op Netflix staat. In deze aflevering wordt de identiteit van A.D. onthuld. In Amerika is de aflevering al uitgezonden. Ben je, net als wij, té nieuwsgierig om te wachten tot de aflevering op Netflix staat? Dan kun je dit artikel gerust lezen. We verklappen niet wie de échte A.D. is, maar wel welke Liar in eerste instantie de schurk was. Jep, het had eigenlijk iemand anders moeten zijn… 

Originele A.D.

De maker van de serie, I. Marlene King, wist altijd al wie A.D. was. Dit heeft ze al die jaren geheim moeten houden, zelfs voor de cast. Maar uiteindelijk is A.D. iemand anders geworden (wie dat is, lees je hier). Wie de originele schurk was? We moeten fans van Wren helaas teleurstellen, want de maker had hem altijd in zijn hoofd als A.D..

Niet beschikbaar

Uiteindelijk is hij het niet geworden, en niet omdat I. Marlene King van gedachten is veranderd. De acteur die Wren speelt, Julian Morris, was niet beschikbaar om in de laatste scènes te spelen. “In mijn hoofd was Wren A.D., maar we moesten realistisch zijn. Er zijn tijden geweest dat we een personage nodig hadden die geen vast castlid was en die we dus niet in de serie konden krijgen,” zegt de maker van de serie. Ze had in eerste instantie meer scènes voor Wren geschreven, maar die moesten geschrapt worden omdat de acteur niet meer beschikbaar was. 

Onvoorwaardelijke vriendschap

De maker legt uit dat ze een van de vriendinnen nooit A.D. had kunnen laten zijn. “Veel fans wilden dat het een van de Pretty Little Liars was, maar dan kun ik hun onvoorwaardelijke vriendschap niet verantwoorden,” aldus I. Marlene King. 

Lees ook: 

Beeld: Getty Images | Bron: mtv.co.uk

Must reads 👀